Aiztur māti, kas piecus gadus saldētavā glabāja savu bērnu līķus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Likumsargi Krievijā aizturējuši sievieti, kuru tur aizdomās par savu bērniņu slepkavībām. Sieviete piecus gadus saldētavā glabāja savu jaundzimušo bērnu līķus.

Aizturētā ir kāda 30 gadus veca sieviete, kas policijai jau atzinusies, ka 2008.gadā dzemdēja dvīņus, bet vēlāk tos nogalināja.

Sieviete atklājusi, ka neilgi pēc bērnu dzimšanas viņa tos ielikusi ledusskapja saldētā savā mājvietā, bet vēlāk tos aiznesa uz veikalu, kurā strādāja. Tur viņa bērnu līķus ievietoja lielā saldētavā dziļi zem pārtikas produktiem.

Aizturētā sieviete skaidrojusi, ka viņai jau bijuši seši bērni, bet vēl divus viņa nav varējusi atļauties uzturēt.

Ilgi pēc nozieguma izdarīšanas sieviete mēģinājusi no saldētas līķus izņemt un apglabāt, taču vienmēr kāds vai kaut kas ir patraucējis.

Šausmīgākais ir fakts, ka mazuļi saldētavā ielikti vēl dzīvi. Tā liecina espertīzes rezultāti.

«Apollo» jau ziņoja, ka izmeklētāji Sverdlovskas apgabalā Krievijā veica pārbaudi saistībā ar kādu šokējošu atradumu - Verhņaja Pišma pilsētas centrālajā veikalā saldētavā atrasti divu zīdaiņu līķi.

Krievijas mediji vēstī, ka veikals atrodas pilsētas centrā Ļeņina ielā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu