Ar rokām gatavoti auto – «Morgan» (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Mūsdienu patērētāju sabiedrība prasa arvien vairāk un arvien ātrāk. Visi pasaules lieli autoražotāji cenšas tikt līdzi šim tempam un investē arvien lielākas naudas summas ražošanas optimizācijai, lai varētu saražot vairāk un ātrāk. Taču šis ir stāsts par kādu visai netipisku autoražotāju, kurš neskrien līdzi laikam un katram automobilim velta īpašu uzmanību – «Morgan».

Šie unikāli auto ir logs uz pagātni, jo vizuāli viņi joprojām saglabā savu senatnīgo šarmu. Lai gan no ārpuses daudziem varētu šķist, ka šis auto ir «izbēdzis» no muzeja, tas atbilst visām ES regulām un zem koka virsbūves slēpjas mūsdienīgas tehnoloģijas.

Ir dzirdēts par automobiļiem, kuriem ir «dvēsele», šie noteikti ir vieni no tiem. Lai meistars uzbūvētu vienu «Morgan» automašīnu viņam ir nepieciešams aptuveni mēnesis laika, kas būtu prātam neaptverami lielajiem autoražotājiem, kuru roboti uz konveijera štancē vienu auto pēc otra.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu