Balso par labākajiem skaistumkopšanas speciālistiem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kompānija Intensa pirmoreiz Latvijā veic ikgadējo nacionālo skaistumkopšanas industrijas meistaru apbalvošanu  –  «Skaistuma balvas – INTENSA» (INTENSA BEAUTY AWARDS). Prezentācija notika Bar.Ber room telpās Vecrīgā. „Skaistuma balvas – INTENSA» mērķis ir  atbalstīt gan skaistumkopšanas industriju kopumā, gan arī tos meistarus, kas strādā Latvijā un ir pelnījuši saņemt atzinumu.  Pēdējo 10 gadu laikā no Latvijas aizbrauca vairāk nekā 200 000 cilvēku, starp kuriem bija arī daudz skaistumkopšanas industrijas speciālistu. Mēs ceram, ka Balvas kļūs par vēl vienu motivējošu faktoru, lai mūsu tautieši atgrieztos atpakaļ dzimtenē.

Nacionālās atzīšanas balvas saņems 60 finālistu 6 nominācijās:

- labākais frizieris

- vizāžists

- manikīra speciālists

- kosmetologs

- masieris

- salona administrators.

Meistari tiks apbalvoti ar 200 balvām no sponsoriem un divām speciālām klientu simpātijas balvām. Atsevišķā balva «Simpātija» – visaktīvākajam kandidātam un speciālā papildus balva «Platīns» – vispopulārākajiem meistariem – sociālajos tīklos Nacionālās balsošanas rezultātā tiks noteikti talantīgo un ar savu darbu aizrautīgo meistaru vārdi.

Nacionālās „Skaistuma balvas – INTENSA» (INTENSA BEAUTY AWARDS) ir balstītas uz neatkarīgās on-line balsošanas rezultātiem oficiālajā mājas lapā – IntensaBeautyAwards.com un uz maksas sms nosūtīšanas rezultātiem. Tādējādi, industrijas labākus pārstāvjus noteiks tie, kas izmanto meistaru pakalpojumus un katrs klients var balsot par savu labāko meistaru.

Labāko meistaru vārdus mēs uzzināsim 2013.gada 16.martā, kad no trīs finālistiem, balstoties uz tautas balsošanas rezultātiem katra nominācijā, tiks izvēlēts labākais. Apbalvojuma svinīgā ceremonija notiks Radisson Blu Daugava viesnīcā un notiks Intellegent Beauty Congress laikā, kas ietvers sevī estētistu un kosmetologu konferenci, forumu par masāžas paņēmieniem un nodarbības ar nagu dizainu un makijāžas akadēmijā.

Balso vai izvirzi savu meistaru

IntensaBeautyAwards.com

facebook.com/IntensaBeautyAwards

twitter.com/IntensaAwards

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu