Baltkrievu žurnālists: «Arēnā Rīga» jūties kā savējais (33)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Atmosfēra «Arēnā Rīga» KHL spēļu laikā pat ārzemniekiem liek justies kā savējam, pēc mača starp Rīgas «Dinamo» un Minskas «Dinamo» vērošanas atzinis Baltkrievijas sporta portāla «Goals.by» žurnālists Mihails Mozakovs.

Baltkrievu žurnālists izceļ gan to, ka Rīgas arēnā visur un visiem brīvi pieejams alus, gan to, ka savu vietu laipni palīdz atrast smaidīgie drošības dienesta darbinieki. Sastopams gan Latvijas komandas atraktīvākais fans ragana Jurčiks, gan leģendārais krievu hokeja treneris Vladimirs Jurzinovs. Tāpat viņš atzinīgi izsakās par Rīgas «Dinamo» komandas izvēlēto komplektācijas modeli.

«Šķiet, ka sāku saprast, kāpēc kolēģis Vjačeslavs Fedorenkovs valkā cepurīti ar Rīgas «Dinamo», nevis Minskas «Dinamo» logo. Un tas nav tikai tādēļ, ka viņš, iespējams, solidarizējas ar vairumu Latvijas žurnālistu, kuri pat nepieļauj iespēju Rīgas komandā ieraudzīt desmit un vairāk leģionāru. Tāpat kā nepieļauj iespēju naturalizēt kanādiešus,» savā rakstā vēsta Mozakovs. «Iespējams, ka galvenais iemesls ir bezmaksas alus, kas preses centrā pieejams žurnālistiem.»

Tāpat viņš izceļ «Arēnā Rīga» valdošo mājīgo un patīkamo atmosfēru, liekot noprast, ka Minskas «Dinamo» spēļu laikā tāda nav. «Šeit vari justies brīvi kā mājās. Un tā ir patīkama sajūta - komforts un drošība, kas asociējas ar brīvību, nevis aizliegumu

Mozakovs savā rakstā ļoti atzinīgus vārdus velta Rīgas «Dinamo» mārketinga aktivitātēm, īpaši izceļot suvenīru stendus un tirdzniecības vietas. Pēc viņa domām, ārpus hokeja laukuma piedāvātās aktivitātes un atrakcijas ir viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ tribīnēs ir tik daudz bērnu un jaunu sieviešu.

Raksta nobeigumā baltkrievu žurnālists secinājis, ka vienīgā vilšanās ir atskārsme, ka Minskas arēnā diez vai tuvākajā laikā parādīsies žurnāla «Playboy» reklāma, kā tas ir Rīgā, un atvadās ar tekstu latviešu valodā - «Tikai Dinamo!».

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu