Brīvdienās un nākamnedēļ būs vēss un nepastāvīgs laiks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Šajā nedēļas nogalē un nākamajā nedēļā sinoptiķi prognozē vēsu un nepastāvīgu laiku, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūrā.

Latviju turpmākajās dienās šķērsos zema spiediena ieplakas ar atmosfēras frontēm, kas atnesīs mākoņainu, lietainu un vējainu laiku.

Lielākoties ir gaidāms neliels īslaicīgs lietus, bet svētdien, kā arī nākamās darba nedēļas beigās atsevišķos rajonos iespējamas stipras pērkona lietusgāzes.

Sestdien, 14.jūlijā, nokrišņu zonas turpinās šķērsot teritoriju, tādēļ gaidāms mākoņains laiks, tomēr brīžiem uzspīdēs arī saule, daudzviet īslaicīgi līs, un vietām ducinās pērkons. Pūtīs mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš un gaiss dienas laikā iesils tikai līdz plus 18, plus 22 grādiem.

Arī svētdien daudzviet gaidāms lietus, vietām uzspīdēs saule. Pūtīs dienvidrietumu vējš, gaisa temperatūra būs ap plus 18, plus 21 grādu, Kurzemē nedaudz vēsāks - ap plus 16 grādiem.

Nākamnedēļ Latvijā gaidāma izteiktāka vēso rietumu gaisa masu ietekme, tāpēc termometra stabiņš dienas laikā nepakāpsies augstāk par plus 17, plus 22 grādiem, bet naktīs gaisa temperatūra lielākoties būs plus 11, plus 16 grādu robežās, atsevišķās naktīs, debesīm skaidrojoties termometra stabiņš noslīdēs līdz plus 8, plus 10 grādiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu