Daugaviņš: Sāksies lokauts, slēgšu līgumu (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš sarunā ar «Apollo» sacīja, ka ir gatavs uzsākt sezonu kopā ar KHL klubu Rīgas «Dinamo», ar kuru aizvada arī pilnvērtīgus treniņus.

Kā zinām, Nacionālās hokeja līgas (NHL) un Spēlētāju asociācijas (NHLPA) apmainīšanās ar priekšlikumiem par jauno kolektīvo līgumu noslēgusies bez rezultātiem un līga tuvojas jaunam lokautam. Lokauta gadījumā Daugaviņš, visticamāk, parakstīs līgumu ar Rīgas «Dinamo».

«Tiklīdz paziņos, ka ir lokauts sacies, es slēdzu līgumu ar «Dinamo», tā esam runājuši un sarunas uz to pusi virzās. Visticamāk, uzreiz parakstīšu līgumu un arī pievienošos komandai,» stāsta uzbrucējs, kurš norāda, ka jebkurā brīdi var nākties kravāt čemodānus, lai lidotu uz Kanādu.

«Tiklīdz sezona atsāksies, nākamajā dienā došos uz NHL. Ja atsāksies janvārī, februārī, tad būs jādomā - varbūt labāk nospēlēt pilnu sezonu te, ar play-off, izbaudīt visu, nevis doties atpakaļ un tikai dažus mēnešus nospēlēt NHL. Patlaban nav nekādas skaidrības, dzīvoju vienai dienai un gatavojos kaut kam,» teic Kaspars.

«Uz ledus trenējos kopā ar «Dinamo», piedalījos vasaras treniņnometnē. Ja noslēgšu līgumu, man jāzina, ko spēlētāji dara. It kā esmu liekais tagad, taču mani ieliek virknējumos, lai sajūstu partnerus maiņas spēli uz ledus. Komanda izskatās azartiska, jauni puiši un visi grib skriet un sisties. Viņi ir sajutuši, ka nav vairs peramie zēni šajā līgā, viņi parādīs vēl, kas ir kas! Komandai noteikti vajadzētu iekļūt Gagarina kausa izcīņā un tur jau sāksies jauna sezona. Var redzēt, ka spēlētājiem ir liels gribasspēks, tas ir liels pluss komandai.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu