Deputāts Kabanovs Saeimā ieradies, iespējams, pamatīgā reibumā (150)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Parlamenta deputāts Nikolajs Kabanovs (SC) otrdien uz Saeimas komisijas sēdi bija ieradies, iespējams, kunga prātā, proti – alkohola reibumā.

Portālam «Apollo» deputāts Jānis Dombrava (NA) sacīja, ka pierādīt Kabanova atrašanos alkohola reibumā ir grūti, jo neviens ar alkometru deputātu netestēja.

Tomēr politiķa ārējais izskats, kā arī alkohola dvinga, ko jutuši līdzās sēdošie kolēģi, liecinājuši, ka parlamentārietis atļāvies Saeimā ierasties reibumā.

Uz jautājumu, vai neviens no kolēģiem nemēģināja iereibušajam deputātam iebilst, Dombrava portālam «Apollo» pastāstīja, ka tas nav bijis iespējams, jo, patiecoties milzīgajai žurnālistu interesei, Kabanovs pēc komisijas sēdes beigām ļoti ātri pazudis. Sēdes laikā vairākkārt aizrādīt Kabanovam mēģinājis deputāts Raivis Dzintars (NA).

Dombrava portālam «Apollo» norādīja, ka Kabanova uzvedība bijusi stipri dīvaina - vienīgais vārds, ko viņš visas sēdes laikā varējis pateikt, bijis «Nošaut, nošaut!». To Kabanovs esot kliedzis brīdī, kad tika runāts par «Latvijai nelojālo» skolotāju Rafaļski.

Tikmēr telekanāls TV3 vēstī, ka vakara ziņās tiks demonstrēts videomateriāls, kurā redzams «kāds deputāts, kurš dzērumā ālējās komisijas sēdē. Un muka prom no žurnālistiem».

Apvienības «Saskaņas centrs» Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs aģentūrai LETA apgalvoja, ka Kabanovu šodien neesot saticis. Ja apstiprinātos, ka deputāts darbā ieradies iereibis, Urbanovičs būtu «izbrīnīts un sašutis».

Otrdien notika parlamenta Valstiskās audzināšanas apakškomisijas sēde, kurā tika skatīts jautājums par Rīgas 40.vidusskolas skolotāja Rafaļska atbilstība ieņemamajam amatam saistībā ar izteikumiem par viņa nelojalitāti Latvijas valstij.

Komentāri (150)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu