Ķiploku zupa (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/nettsu/

Nepieciešams:

1,5 l buljona
150 g ķiploka
1 saldā paprika
100 g melno olīvju
timiāns
sāls
olīveļļa
Kajennas pipars
baltmaizes grauzdiņi
siers

Pagatavošana:

Papriku sagriež nelielās plānās sloksnītēs, apcep sakarsētā eļļā. Olīvas sagriež ripiņās, ķiplokos plānās šķēlītēs, pieliek paprikai, apcep. Pieliek sagrieztu Kajennas piparu, timiānu, sāli, apcep, pielej buljonu. Zupu vāra 5 minūtes. Zupu salej porciju traukos, virsū liek apgrauzdētu baltmaizi, pārkaisa ar rīvētu sieru. Pirms pasniegšanas zupas trauciņus var ielikt cepeškrāsnī 200 grādos, līdz siers izkūst.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu