Latvietim patīk pārmaksāt. It īpaši par sava auto degvielas patēriņu. (50)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas foto

Šis raksts attiecas tikai uz tiem, kuri uzskata, ka zin visu par visu, kā arī tiem, kuri tomēr ir gatavi uzzināt, ko jaunu un ir pārdomās vai aprīkot savu mašīnu ar autogāzi, kā arī attiecas TIKAI uz tiem auto īpašniekiem, kuru auto ir iespējams aprīkot ar autogāzi un ir «izdevīgi» to darīt.

Autogāze, gāze, akcīze, ir pēdējo mēnešu lielākie virsraksti gan masu mēdijos, gan interneta resursos, bet lai arī šis temats ir tik bieži izskanējis joprojām ir daudz cilvēku, kuriem zināšanas par autogāzi ir maldīgas, neprecīzas un turpina dziedāt pa «visu pagastu» cik viss slikti ir, lai gan auto industrija jau gadus 50+ aprīko auto ar autogāzi, bet kā jau kārtīgi latvieši, tas nemaisa nevienam turpināt tikai «dziedāt».

Mēs – SIA «Latvijas Autogāze»- gribētu izglītot un rosināt cilvēkus uzzināt to, ko viņi nezin par autogāzi, lai cik lepni viņi būtu un vēlams, lai būtu tikuši tālāk par šo rindkopu nevis jau «aizskrējuši» komentēt,cik viss ir slikti un ko viņi zin vai nezin.

Sāksim ar to, ka biežāk pieņemtie spriedumi «zinīšiem» ir:

* Mazlitrāžas auto neatmaksājas uzstādīt autogāzi –

MUĻĶĪBAS, pat auto ar 5-7 litru patēriņu atmaksājas ātrāk kā Jūs domājat, protams, pie nosacījuma, ja Jūs braucat ar savu auto. Vairums domā, ka nebrauc ar savu auto un gāze neatmaksāsies, diemžēl statistika ir tāda, ka cilvēki brauc vairāk, nekā viņi domā.

* Automašīnai zūd jauda –

MUĻĶĪBAS, mēs esam pierādījuši, ka auto aprīkojot ar autogāzi ir iespējams pat palielināt jaudu un samazināt degvielas patēriņu!

Mūsdienās jaudas zudums ir praktiski nemanāms, ar noteikumu, ja auto gāzes aprīkojums ir pareizi uzstādīts un noregulēts!

*Mašīnas salonā ož pēc gāzes –

MUĻĶĪBAS, ja mašīnā ož pēc autogāzes, tātad autogāzes sistēma nav pareizi uzstādīta.

* Gāze sprāgst -

MUĻĶĪBAS, Gāzes tvertne ir 20x izturīgāka par benzīna tvertni un visa sistēma tiek aprīkota ar elektriskajiem drošības vārstiem līdz ar to aizdegšanās iespejamība no benzīna vai elektriskā īssavienojuma ir daudz lielāka nekā no gāzes.

* Gāze bojā motoru -

MUĻĶĪBAS gāzes sadegšanas temperatūra ir zemāka nekā benzīnam līdz ar to nodiluma pakāpe dzinēja detaļām ir ievērojami mazāka nekā darbinot auto uz benzīnu. Tas viss ar noteikumu, ja auto gāzes aprīkojums ir pareizi uzstādits un noregulēts.

* Gāze «drīz» maksās tikpat daudz cik benzīns -

MUĻĶĪBAS, šo mēs jau dzirdam pēdējos 6 gadus. Diemžēl, cilvēku neziņa nav iemesls nerunāt to, ko viņi paši nezin. Jo pēc Eiropas likumdošanas gāzei ir jābūt uz pusi lētākai nekā benzīnam. Tāpat arī daudz aprunātais papildus akcīzes nodoklis ( 2 santīmi )to neietekmēs. Autogāze VIENMĒR ir bijusi 50-60% lētāka nekā degviela pat neskatoties uz iespējamo akcīzes nodokli. Un tieši tāpat ir arī visās citās eiropas valstīs, 50-60% gāze lētāka nekā degviela.

Vai zinājāt, ka mūsu kaimiņiem Lietuvā ir aprīkotas 70 % ( ! ) mašīnas ar auto gāzes iekārtām. Bet, kā saka, lietuvieši parasti ir soli priekšā mums. Un kāpēc ? Tas pat nav jautājums.

Pajautājiet sev: «Vai auto būves monstri savus auto aprīkotu ražotnēs ar autogāzi, ja nebūtu droši ? Vai VAS «Ceļu satiksmes drošības direkcija» ļautu aprīkot auto ar autogāzi, ja tas nebūtu droši ?»

KO GAN GAIDA «LETIŅŠ - VISZINIS» ? PASTARDIENU ? Tā izskatās..

Vēl šodien ir patīkami atcerēties, kā vairums cilvēku pirms gadiem 5-8 par autogāzi smējās, kad mēs uz saviem auto tos uzlikām. Un, kā Jūs domājat, ar kādu degvielu šodien šie cilvēki darbina savus auto, kuri smējās pirms gadiem 5 -8 ?

Un cik ilgi Jūs gaidīsiet ?

«.... šad tad cilvēki vēlas novelt vainu uz «gāzi», brīžos, kad viņu automašīna nedarbojas, piemirstot to, ka pirms gāzes uzstādīšanas viņu automašīna ar standarta degvielu nedarbojās kā nākas....»

Un par brīnumu «LATVIETIM», ar šo rakstu mēs Jums neko nevēlamies pārdot !

Mēs, SIA «Latvijas Autogāze», labprāt, Jūs nokonsultēsim par vislabāko gāzes aprīkojumu Jūsu auto un Jūs to varat uzstādīt jebkurā gāzes kantorī, kur vien vēlaties. Tikai brīdinām, ka mēs neesam atbildīgi par to kā darbosies Jūsu automašīna, ja tā būs aprīkota ar mūsu ieteiktajām gāzes sistēmām, jo:

Mēs nevaram garantēt citu meistaru darbu un detaļu kvalitāti.

www.latvijasautogaze.lv

** Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

Komentāri (50)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu