Lipmans dodas uz Maskavu tikties ar LM potenciālo investoru (83)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Lita Krone/LETA

Liepājas metālapstrādes uzņēmuma «Liepājas metalurgs» akcionārs Kirovs Lipmans dodas uz Maskavu, kur otrdien tiksies ar investoru, kurš paudis gatavību ieguldīt grūtībās nonākušajā kompānijā.

«Es dodos uz Maskavu, kur rīt [otrdien] tikšos ar potenciālo investoru,» aģentūrai BNS teica Lipmans.

Viņš arī apliecināja, ka investors paudis gatavību tikties ar valdību un «Liepājas metalurga» kreditoriem, taču no plašākiem komentāriem atturējās.

Jau ziņots, ka «Liepājas metalurgs» patlaban ir nonācis finanšu grūtībās. Kompānija plāno par 8‒10% samazināt darbinieku skaitu, turklāt ražošana apgrozāmo līdzekļu trūkuma dēļ ir apturēta. Savukārt uzņēmuma lielākie kreditori, tostarp Valsts kase, meklē risinājumus, kā grūtībās nonākušo kompāniju glābt.

«Liepājas metalurgs» ir lielākais darba devējs Liepājā – tas nodarbina aptuveni 2300 cilvēku. Uzņēmuma akcijas kotē «NASDAQ OMX Riga» otrajā sarakstā, tā lielākie īpašnieki ir privātpersonas ‒ Sergejs Zaharjins, Lipmans un Iļja Segals

Komentāri (83)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu