«Maxima» skaidro, kāpēc nav informējuši VUGD (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Diāna Lozko/LETA

«Maxima» pārstāvji skaidro, ka pēc starpgadījuma nav informējuši Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), jo piekaramo griestu nobrukšana tika klasificēta kā lokāla rakstura remontdarbi, kas notika norobežotā teritorijā, uzzināja «Apollo». 

«Vienā no aculiecinieku publicētajām fotogrāfijām redzamā situācija «Maxima XX» veikalā Valmierā, Georga Apiņa ielā 10a vakar, 15. janvārī radās, kādam apmeklētājam gaitenī aizķerot un nogāžot nomnieka reklāmas izkārtni, kā rezultātā tā krītot aizķēra arī vieglas konstrukcijas iekaramos griestus, un nokrita arī divi no dekoratīvo griestu kvadrātiem,» «Apollo» skaidroja «Maxima» pārstāvji.

«Tūlīt pēc starpgadījuma veikala apsargi norobežoja notikuma vietu un izsauca tehnisko dienestu, kā arī tika slēgti blakus esošo nomnieku veikali, lai pārliecinātos, ka apmeklētājiem nedraud nekāda veida briesmas. Tehniskais dienests norobežotajā teritorijā uzsāka iekaramo griestu remontdarbus un, apskatot to konstrukciju, tika pieņemts lēmums veikt visu iekaramo griestu posma demontāžu un, to uzsākot, atsevišķs dekoratīvo iekaramo griestu posms norobežotajā teritorijā nokrita.»

«Tā kā tie bija lokāla rakstura remontdarbi, kas notika norobežotā teritorijā, tad VUGD palīdzība situācijas risināšanai netika piesaistīta,» pauž uzņēmums.

«Cilvēki šajā starpgadījumā nav cietuši, un, tā kā nekādi draudi nav konstatēti un piekaramo griestu remonts notiek norobežotā teritorijā, veikals turpina darbu,» informē «Maxima» pārstāvji.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu