Noskaidroti trīs «Dziedošo ģimeņu» finālisti (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmajā adventes svētdienā «Dziedošo ģimeņu» koncerts notika īpašās Ziemassvētku gaidīšanas noskaņās. Valdīja satraukuma un prieka pilnas emocijas, jo vairs tikai četras ģimenes sacentās par iekļūšanu lielajā finālā. Pēc skatītāju balsojuma un žūrijas kopvērtējuma tajā neiekļuva Laicānu ģimene.

Un jau šajā svētdienā, 9.decembrī 21:05 kanālā LNT

  • Baumaņi,
  • Tihovski,
  • Pavlovskas

skatītājus priecēs ar divām dziesmām un taps zināms, kura no trim ģimenēm kļūs par skanīgāko Latvijas ģimeni!

2.decembra raidījumu atklāja dziedātājs, pirmās un otrās Dziedošo ģimeņu sezonas vadītājs Lauris Reiniks ar dziesmu Ziemassvētku lūgšana no sava jaunā Ziemassvētku koncertprogrammas repertuāra. Savukārt raidījuma izskaņā brāļi Petrauski un Rihards Zaļupe kopā ar mazo Dārtu Stepanovu bija parūpējušies par pasakainu muzikālu pavadījumu un dziesmas Miega zilonis izpildījumu. Pēc dziesmas viens no brāļiem Petrauskiem novēlēja visām latviešu ģimenēm būt kopā, būt stiprām un mīlēt latviešu mūziku. Ko arī ikviens varēja sajust vēlāk, kad Dziedošo ģimeņu apvienotais koris izpildīja dziesmu Nāc.

Pusfināla koncertā četras Dziedošās ģimenes priecēja skatītājus ar divām dziesmām – vienu pēc brīvas izvēles, bet otra dziesma bija kāda jau no iepriekš izpildītām dziesmām. Pirmā uz skatuves kāpa Baumaņu ģimene, kura juteklīgās un vieglās noskaņās izpildīja dziesmu Kūstot asaras, un no žūrijas saņēma 32 punktus. Savukārt koncerta otrajā daļā Baumaņu ģimene izpildīja dziesmu Sasala jūriņa un par priekšnesumu ieguva 33 punktus.

Otrie uzstājās Tihovsku ģimene ar dziesmu Viss būs vēl un nostrādātu priekšnesumu, kas izskatījās gluži kā pasakā, par to ieguva 29 punktus. Otra dziesma, ko varēja dzirdēt no Tihovskiem, bija Kurš neko nedara, kuru papildināja skolotājas un audzēkņu priekšnesums. Tas tika novērtēts ar 30 punktiem.

Trešās uzstājās enerģiskās Laicānu ģimenes meitenes ar zaļiem tautiskiem tērpiem, un ikvienu uzrunāja ar Zaļo dziesmu, viņas par izpildījumu un priekšnesumu no žūrijas saņēma 28 punktus. Savukārt tāpat ar 28 punktiem tika novērtēta otra dziesma Māmiņai. Šī vakara koncertā Laicānu ģimene saņēma vismazāk punktu no žūrijas un kopvērtējumā ar skatītāju balsojumu bija jāatstāj projekts. Meitenes visiem projekta veidotājiem, atbalstītājiem, draugiem un radiem pateicas par šo lielisko iespēju būt kopā un izbaudīt projektu Dziedošās ģimenes!

Ceturtās ar dziesmu Mazu brīdi pirms priecēja starojošās Pavlovsku ģimenes daiļavas, kuras par izpildījumu ieguva 31 punktus. Bet otru dziesmu Pavlovskas bija izvēlējušās populāro Eolikas dziesmu Es neesmu Džeina Fona, kuras laikā viena no māsām demonstrēja tango deju. Emocionālo un skaisto priekšnesumu žūrija novērtēja ar 32 punktiem.

Dziedošo ģimeņu finālā tāpat kā pusfinālā būs brīva dziesmu izvēle. Koncerta noslēguma reizē studijā viesosies aktieris Artūrs Skrastiņš ar grupu Putnu balle. No projekta Dziedošās ģimenes pavadošās mūziķu grupas In general sucas mc orķestris un muzikālās konsultantes Katrīnas Tropas gaidāms īpašs pārsteigums. Tāpat varēs redzēt un dzirdēt Dziedošās ģimenes, kuras šogad piedalījušās projektā.

Skatieties Dziedošo ģimeņu finālu šajā svētdienā, 9.decembrī 21:05 kanālā LNT!

Stipras ģimenes veido stipru Latviju!

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu