Piedalies konkursā un laimē biļetes uz etnodžeza dīvas Mairas Andrades koncertu! (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmo reizi Latvijā  uzstāsies etnodžeza dīva Maira Andrade (Mayra Andrade) no Kaboverdes. Piedalies sekotāju konkursā un laimē biļetes uz viņas koncertu, kas notiks Lielajā ģildē 4.februārī plkst. 19.00.  «Apollo» piedāvā konkursu savā profilā vietnē «Facebook» un «draugiem.lv» - seko «Apollo» lapai, spied ziņai «Patīk» un komentārā ieraksti, ar ko tu kopā dosies uz šo koncertu. Konkursu noslēgsim 27. janvārī.

<strong>Lai piedalītos izlozē «Draugiem.lv» spied šeit</strong>

<strong>Lai piedalītos izlozē «Facebook» spied šeit</strong>

Mairu Andradi raksturo kā jauku un dāsnu personību, kas izstaro gaismu. Viņa nav tradicionālā stila dziesmu izpildītāja. Viņa var būt jauka, bet viņa ir arī enerģiska, pašpārliecināta un stingra. Viņas mūzikā un dzīvē liesmo brīvais gars. Albuma nosaukums, «Lovely Difficult» ir mīļvārdiņš, kurā dziedātāju sauc viņas partneris.

Mairas izpildītā popmūzika aptver visus pasaules žanrus, no rietumu romantisma līdz dienvidu jutekliskumam un Āfrikas nacionālajam regejam. Tā ir tropiska un ceļojoša mūzika. Mairas mērķis bija radīt mūziku, kas atspoguļotu viņas dzīvi. Un, kā viņa saka, viņas dzīve ir bijusi krāsaina.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu