Platinī 27 klubiem draud ar izslēgšanu no UEFA turnīriem (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) prezidents Mišels Platinī 27 klubiem piedraudējis ar izslēgšanu no Eirokausiem.

Kādreiz slavenais futbolists paziņojis, ka 27 Eiropas klubiem dots laiks līdz 30. septembrim, lai līdz galam sakārtotu savu finansiālo situāciju.

Francūzis atgādinājis, ka UEFA uzsākusi pastiprināti sekot līdzi tam, kā Eiropas klubi izpilda finanšu «fair-play» sistēmas prasības.

Sākotnēji klubiem visu nepieciešamo saistību izpildīšanai bija dots laiks līdz 30. jūnijam, bet pēc tam galīgais termiņš tika pagarināts līdz 15. jūlijam.

«Nākamā pārbaude, kas tiks veikta 30. septembrī, būs īpaši svarīga. Tiem klubiem, kuri uz to mirkli neatbildīs finanšu «fair-play» nosacījumiem, draud izslēgšana no Eirokausiem,» paziņojis Platinī.

Finanšu «fair-play» sistēma ieviesta ar mērķi kontrolēt, lai klubu tēriņi nepārsniegtu to ienākumus.

Iepriekš UEFA izteicās, ka finansiālo godīgas spēles noteikumu neizpildīšana klubiem ar diskvalifikācijām draud, sākot ar 2014./2015. gada sezonu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu