Polijas futbola huligāni vēlas izrēķināties ar Latvijas futbolistu (16)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Polijas futbola huligāni vēlas izrēķināties ar Latvijas uzbrucēju Denisu Rakelu, turklāt jau paspējuši pārmācīt viņa komandas biedrus, vēsta portāls «Weszlo.com».

Kā zināms, Rakels šobrīd pārstāv Polijas spēcīgākās līgas klubu Ļubinas «Zaglebie», bet nespēj izcīnīt vietu komandas sastāvā un disciplīnas pārkāpumu dēļ nosūtīts uz dublieru komandu.

Trešdien huligāni piekāva «Zaglebie» slovāku pussargu Robertu Ježu, bet pēc tam pamatīgi apskādējuši vārtsarga Mihala Gliva automašīnu.

Huligāni apmeklējuši arī dublieru komandas treniņu, kurā piedalījies Latvijas futbolists, bet Rakelam izdevies no viņiem izvairīties.

Jau vēstīts, ka novembrī Rakels ar vēl četriem futbolistiem par alkohola lietošanu tika atskaitīts no Latvijas U-21 izlases, turklāt kritis nežēlastībā arī klubā, jo ar diviem «Zaglebie» spēlējošajiem futbolistiem neatļauti devās apciemot bijušo komandas biedru Kostu Namoinesu, kurš tagad pārstāv Čehijas klubu Prāgas «Sparta». Ātri vien sociālajos tīklos parādījās fotogrāfija, kur futbolisti redzami vakariņojot, kas ātri vien izsaucis negatīvu kritiku Ļubinas komandas līdzjutēju vidū.

Tiek vēstīts, ka «Zaglebie» gatavojas drīzumā atbrīvoties no Rakela, kura līgums beigsies nākamvasar.

Rakels «Zaglebie» sastāvu papildināja 2011.gadā, kad bija aizvadījis veiksmīgu sezonu «Liepājas metalurgā». Tomēr šo divu sezonu laikā viņš nav pratis veiksmīgi nostiprināties Ļubinas sastāvā, lielākoties laiku pavadot īrē vai rezervē.

«Zaglebie» Polijas augstākās līgas kopvērtējumā pašlaik ieņem 15.vietu 16 komandu konkurencē.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu