«Re&Re» līdzīpašnieki: Jūtamies morāli līdzatbildīgi (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Būvkompānijas «Re&Re» līdzīpašnieki - valdes priekšsēdētājs Ainārs Pauniņš un ģenerāldirektors Didzis Putniņš atzīst, ka jūtas morāli līdzatbildīgi par to, ka notikusi Zolitūdes traģēdija. 

Latvijas Televīzijas raidījumā «1:1» otrdienas vakarā Pauniņš sacīja: «Mēs sapratām, ka tā bija milzīga traģēdija un protams, esam morāli līdzatbildīgi šajā traģēdijā, tas ir viennozīmīgi. Morāli līdzatbildīgi šobrīd esam pret visiem saviem kolēģiem, saviem biedriem, kas ar mums kopā strādā «Re&Re», jo neviens kaut ko tādu nevarēja iedomāties. Mūsu uzņēmums šobrīd tiešām ir šoka stāvoklī, saprotiet. Mēs esam visi ļoti, ļoti sērīgi.»

Vaicāts, par ko tieši viņi jūtas morāli atbildīgi, Pauniņš sacīja - par to, ka notika šāda nelaime.

Viņš pauda: «Jūtamies arī morāli atbildīgi par to, lai nekas tāds nenotiktu tālāk uz priekšu. Tas, ko mēs darām tagad un šobrīd, ir tas, ka mēs intensīvi skatāmies cēloņus, kāpēc tas notika, un arī pētām iespējas, lai tas nenotiktu tālāk.»

Uz jautājumu, vai uzņēmuma pārstāvji jūtas tikai morāli atbildīgi un atbildību likuma priekšā neizjūt, Putniņš norādīja: «Ne tikai morāli, bet arī pilsoniski jūtamies atbildīgi. Jūtamies kā būvnieki morāli atbildīgi un kā cilvēki morāli atbildīgi un kā būvfirma morāli atbildīgi.»

Putniņš pauda: «Kamēr nav beigta izmeklēšana un kamēr nav skaidrs par cēloni, saprotam, ka tā mūsu atbildība ir un arī esam gatavi uzņemties to pilnā mērā, ja izrādīsies, ka ir kļūda mūsu pusē.»

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu