Nepieciešams:
Rupjmaizes sacepums ar āboliem un skābo krējumu (16)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
300 g rupjmaizes
500 g ābolu
kanēlis
100 g sviesta
200 g skābā krējuma
100 g cukura
Pagatavošana:
Rupjmaizi sagriež mazos gabaliņos.
Ābolus mizo, sagriež šķēlītēs. Krēumam pieliek cukuru un kanēli.
Cepamtraukā liek ābolus, tad maizi, tad krējumu un sviesta gabaliņus, atkal ābolus utt. Tā turpina, līdz trauks pilns.
Cep 180 grādos 30 minūtes. Atdzesētu pasniedz ar pienu.