Saldus novadā avārijā cietis motocikla vadītājs un pasažieris

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Vakar Saldus novadā pēc vieglās automašīnas un motocikla sadursmes slimnīcā nogādāts motocikla vadītājs un pasažieris.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Šķēdes pagastā, uz vietējās nozīmes ceļa, sadūrās automašīna «Opel Astra» un motocikls «Jawa 350». Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts motocikla vadītājs, 1982.gadā dzimis vīrietis, un pasažieris, 1989.gadā dzimis vīrietis.

Savukārt Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā, sadūrās automašīna un motocikls «Jawa», kura vadītājs, 1949.gadā dzimis vīrietis, ar lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Raiņa bulvārī, 1986.gadā dzimis vīrietis netika galā ar motorollera vadību un nokrita. Motorollera vadītājs ar dažādām traumām alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši astoņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 23 avārijas, kurās cietuši četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 31 transportlīdzekļu vadītāju, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 11 no tiem bija autovadītāji, 20 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 14 transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un 11 velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu