Spānijas apģērbu zīmols «Cortefie» atver otro veikalu Rīgā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kvalitātes apģērbu zīmols «Cortefiel» 1.novembrī  tirdzniecības centrā «Spice» atver jau otro veikalu Rīgā. «Cortefiel» priecē elegances cienītājus un nodrošina modes pasauli ar elegantu apģērbu sortimentu pašapzinīgām sievietēm un vīriešiem.

Kopš pagājušā gada zīmols «Cortefiel» Rīgā ir pārstāvēts tirdzniecības centrā «Galleria Riga». Pēc uzņēmuma KarKat Fashion OÜ izpilddirektores Tiina Varamäe vārdiem, kas Baltijas valstīs darbojas uz modes grupas «Grupo Cortefiel» franšīzes pamata, zīmolu «Cortefiel» patērētāji Rīgā ir uzņēmuši ar siltām sajūtām. Tas ir arī galvenais iemesls jaunu veikalu atvēršanai.

«Elegantam un augstas kvalitātes apģērbam ir noteikta vieta rīdzinieku garderobē. Laikā, kad ātrā mode sāk dominēt vispārējā modes klāstā, kvalitātes zīmols «Cortefiel» piedāvā gaumīgu apģērbu sievietēm un vīriešiem. «Cortefiel» nodrošina interesantas idejas garderobes papildināšanai pašapzinīgiem un gaumīgu apģērbu cienošiem cilvēkiem,» piebilst Tiina Varamäe.

Apģērbu klasikai rotaļīgi tuvais šiks un stilīgais modes dizains piedāvā plašu un bagātīgu krāsu izvēli. «Cortefiel» zīmola rokrakstu raksturo materiālu un izstrādājumu kvalitāte un komforts.

Zīmols «Cortefiel» tika izveidots 1946. gadā Spānijā. Šobrīd 21 valstī darbojas 370 šī zīmola veikali. Rīgā «Cortefiel» izstrādājumus atradīsiet tirdzniecības centros «Spice» un «Galleria Riga». «Cortefiel» zīmols pieder Eiropas vadošajai «Grupo Cortefiel» modes ķēdei, kura papildus pārstāv vēl tādus zīmolus kā «Springfield», «Pedro del Hierro» un «women’secret». Modes ķēde ir pārstāvēta 63 valstīs, kurās kopā tai ir vairāk nekā 1800 veikalu. Uzņēmuma apgrozījums 2011. gadā bija 954 miljoni eiro, un tajā strādāja 8303 darbinieki.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu