Nepieciešams:
Spinātu salāti ar ceptām vistu aknām un bekonu (10)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
spināti
vistu aknas
bekona šķēles
sinepes
medus
sojas mērce
balzāma etiķis
sarkanais sīpols
sāls
pipari
tomāti
Pagatavošana:
Nomazgātas, nosusinātas spinātu lapas aplej ar mērci, kura pagatavota no ēdamkarotes medus, ēdamkarotes sinepju, divām ēdamkarotēm balzāma etiķa un ēdamkarotes sojas mērces.
Uz pannas apcep bekonu, pieliek vistu aknas, apcep, pārkaisa ar pipariem un sāli.
Uz šķīvja liek spinātus, tiem virsū sīpolu ripiņas, sagrieztus tomātus un apceptās aknas ar bekonu.