Tribuncovs karjeru turpinās Kazahstānas čempionātā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Pieredzējušais Latvijas hokeja aizsargs Atvars Tribuncovs savu karjeru turpinās divkārtējā Kazahstānas čempionvienībā Temirtau «Aristan», vēsta sportista pārstāvētā aģentūra «Baltic Sports Agency».

36 gadus vecais spēlētājs komandai pievienosies pēc Kazahstānas kausa izcīņas, kurā tā šonedēļ aizvadīs maču par trešo vietu.

Iepriekšējās trīs sezonas Tribuncovs aizvadīja Baltkrievijas čempionāta komandā «Gomeļ», kurā bija viens no visas līgas rezultatīvākajiem aizsargiem. Tomēr jau uzreiz pēc sezonas aizsargs sarunā ar aģentūru LETA atzina, ka vairs Baltkrievijā nespēlēs, jo tur mainīti likumi un spēlētājiem ievērojami samazinātas algas.

Tāpat šomēnes Tribuncovs zaudēja tiesā pret «Gomeļ» komandu, kurā vērsās, jo apgalvoja, ka nav saņēmis visu nolīgto atalgojumu.

Paredzams, ka «Aristan» komandā spēlēs arī 20 gadus vecais latviešu aizsargs Kristaps Nīmanis, kurš pagājušajā sezonā sacentās Somijas trešajā līgā.

Pagājušajā sezonā «Aristan» izcīnīja trešo vietu regulārajā čempionātā, bet play-off stadijā palika ceturtajā pozīcijā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu