Trīs vīrieši uzbrūk un aplaupa sociālās mājas iemītnieku (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: aha42 | tehaha, CC BY-NC 2.0

Policisti Jūrmalā aizturējuši trīs vīriešus, kuri uzbrukuši un aplaupījuši kādu vīrieti, informē policijā.

Otrdien ap pulksten 22.30 Jūrmalas policijas iecirknī saņemts izsaukums par laupīšanu, kas notikusi kādā sociālajā mājā Kauguros.

Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki noskaidroja, ka ticis aplaupīts kāds sociālās mājas iedzīvotājs - 1955.gadā dzimis vīrietis.

Laupīšana notikusi sociālās mājas kāpņu telpā, kur pielietojot vardarbību, cietušajam uzbruka trīs vīrieši. Ļaundari vīrietim nolaupīja naudu un dzīvokļa atslēgu. Viens no uzbrucējiem palika pie cietušā vīrieša, kamēr pārējie divi uzbrucēji devās uz cietušā dzīvokli, kurā iekļuva ar nolaupīto atslēgu. Laupītāju guvums bija nauda un citas mantas.

Policijas darbiniekiem, veicot operatīvos izmeklēšanas pasākumus, izdevās noskaidrot visu trīs iespējamo vainīgo personības un vakar visas personas tika aizturētas.

Aizturētie ir 1973., 1990., un 1995.gadā dzimuši vīrieši, kuri jau iepriekš nonākušas policijas redzeslokā gan par narkotisko vielu lietošanu, gan par mantiska rakstura noziedzīgiem nodarījumiem.

Aizturētie vīrieši iepriekš sodīti un pēc aizturēšanas ievietoti īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par laupīšanu, ja to izdarījusi personu grupa.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu