TV3 piedāvās seriālu «Ciema ragana»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Uzreiz pēc Jāņiem TV3 saviem skatītājiem piedāvās ko vēl nebijušu un neredzētu — likteņstāstu «Ciema ragana», kas tapis 2007. gadā Krievijā.

Pazudinoša kaisle, sarežģītas attiecības, notikumi, kas neļaujas loģiskiem skaidrojumiem, — izprast norises nav vienkārši, jo īpaši, ja visam piejauktas burvestības. Jauno likteņstāstu «Ciema ragana» var saukt par trīs vienā — tajā ir gan  melodrāmas, gan detektīva, gan mistikas elementi. Likteņstāsts «Ciema ragana» būs skatāms TV3 ēterā jau no 25. jūnija ik darbdienu plkst. 18.20.

Likteņstāsts ciemā

Notikumi risinās dziļi laukos, kas pilnībā atrauti no ārpasaules — līdz tuvākajai pilsētai jāmēro četrdesmit kilometri, bet autobuss šo ciemu pat nesasniedz. Uz šo ciemu atbrauc likteņstāsta galvenā varone Žeņka, kad uzzina par savas mātes slimību. Kādreiz visi šo sievieti apskauda, jo viņa bija spējusi izrauties no ciema un pārcelties uz dzīvi lielajā pilsētā. Tomēr viss mainās, un tagad skaudība pārvērtusies apsmieklā — sieviete nav precējusies, bet bērniņa gaidībās gan spējusi nokļūt. Žeņkas atgriešanās sakrīt ar virkni dīvainu un neizskaidrojamu norišu.

Pirmkārt, par mātes slimību viņa uzzina, saņemot telegrammu, ko, kā atklājas, neviens nav sūtījis. Otrkārt, pa ceļam uz ciemu viņai piešķir noslēpumainu sainīti un tiek stingri jo stingri piekodināts to neatvērt. Kad Žeņka netīšām pieskaras tam, kas atrodas iekšpus tā, šis kaut kas uzliesmo un acu priekšā nodeg. Papildus visam neilgi pirms viņas ierašanās ciemā mistiskā veidā pazūd trīs pilsētas tūristi — ģeologi, kuri apmeklējuši šo Dieva pamesto vietu.

Drīzumā ciemā sāk risināties pavisam baisi notikumi — slimo cilvēki, govis sniedz melnu pienu, mirst mājputni. Ciema iedzīvotāji sāk baumot — vai tik Žeņka nav ragana? Jo reiz ciemā mitinājušās īstas burves, un Žeņkas vecmāmiņa bijusi īsteni drūma un baisa burvestību zinātāja. Kurš zina, vai meitene nav pārmantojusi vecmāmiņas spējas? Ciema ļaudis mēļo, ka ļaunais vienmēr atgriežas, un rādās, ka runas sāk piepildīties..

Mistikas varā

Atrauties no televīzijas ekrāna likteņstāsta «Ciema ragana» laikā nav iespējams — katrā sērijā atklājas jauni noslēpumi, rodas papildu jautājumi, bet atbildes uz tiem atsaucas tālā pagātnē, šķiet, ka norises ir drīzāk skaista leģenda, ne patiesi notikumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu