Video: Agresīvs autovadītājs parāda rupju žestu un iekļūst avārijā (94)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Kāds šoferis ASV Floridas štata Tampā nofilmējis, kā agresīvs autovadītājs parāda rupju žestu un tūlīt iekļūst ceļu satiksmes negadījumā, raksta ārvalstu mediji.

Šoferis, kurš nofilmējis notiekošo, brauca ar 100 kilometru stundā lielu ātrumu, un viņam vairākas minūtes sekoja «Ford F-250» pikaps. Daudzi šajā situācijā pārkārtotos uz ceļa labo joslu un palaistu pikapu sev garām.

Tā vietā, lai pārkārtotos, šoferis sāka filmēt notiekošo. Ilgāku laiku «Ford» vadītājam neizdevās apdzīt priekšā braucošo automobili, taču tad, kad viņam tas beidzot izdevās, agresīvais pikapa vadītājs šoferim parādīja vidējo pirkstu.

Burtiski dažas sekundes vēlāk agresīvais autovadītājs izjuta, ko nozīmē karmas likums – viņš nesavaldīja savu automašīnu un iekļuva ceļu satiksmes negadījumā.

Kā atzina šoferis, kurš šo situāciju filmēja, viņš nepārkārtojās uz labo joslu tāpēc, ka tā visu laiku bijusi aizņemta. Tāpat pieminēts, ka viņš braucis uzmanīgi slidenā ceļa dēļ.

Šoferis stāsta, ka ar šādu braukšanas manieri agresīvais vadītājs varēja kādu arī nogalināt. Viņš izsaka cerību, ka avarējušais braucējs no šīs situācijas būs guvis kādu mācību.

Komentāri (94)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu