«Tracis» Ventspils sporta centrā

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sašutuma pilnu ierakstu par Ventspils Pašvaldības policijas un Ventspils Olimipiskā centra darbinieku rīcību attiecībā uz savu bērnu un viņa skolas biedriem savā profilā paudis «Facebook» lietotājs Gatis Vilinskis.

«Vispirms jau par to, ka nav domas tagad šeit FB rakstīt kādas problēmas, sūdzēties utt., bet varbūt man kāds var paskaidrot???? Ventspils Olimpiskais centrs? Ventspils pašvaldības policija?»

Vīrietis savā ierakstā stāsta, ka viņa 12 gadus vecais dēls kopā ar trīs skolas biedriem atradušies Ventspils Olimpiskajā centrā, kur gaidījuši kādu biedru.

Viens no klasesbiedriem esot piegājis pie elektrības kastes, attaisījis to un nospiedis kādu pogu.

«Jā, piekrītu, nepareizi rīkojies, protams!! Bet rezultātā - izsaukta pašvaldības policija, visi nepilngadīgie teroristi iebāzti automašīnā un aizvesti uz iecirkni. Vai es esmu ko palaidis garām? Kā tas ir, visi iebāzti auto un aizvesti?»

Vīrietis pauž neizpratni par šādu rīcību: «Vispirms jau jautājums Olimpiskajam centram, kas, sasodīts, tā par elektrības kasti, kuru pusaudzis var vienkārši attaisīt un kaut ko nospiest???? Un ja nu būtu kāda nelaime notikusi??? Un vai šādos gadījumos, ja arī kas tāds noticis, nav zvans vecākiem??? Nē, noziedzniekus aizved uz iecirkni... Bravo!»

«Gaidu arī rakstisku paskaidrojumu no Ventspils pašvaldības policijas, kādēļ nepilngadīgs bērns, smags likuma pārkāpējs, iesēdināts policijas automašīnā,» teikts ieraksta nobeigumā.

Ventspils pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Arājs portālam TVNET apstiprināja, ka šāds incidents tiešām noticis, piebilstot, ka tā bijusi «netradicionāla situācija».

Pašvaldības policijā vērsies aculiecinieks. Zvanītājam jautātas personu pazīmes. Policijas dežūras ekipāža esot atradusies tuvumā, un aizturēti četri 2004. un 2005. gadā dzimuši jaunieši.

Kā norādīja Arājs, pašvaldības policijas kompetencē neesot veikt izmeklēšanu, tāpēc izsaukta Valsts policija.

Pēc Arāja teiktā, pašvaldības policija esot reaģējusi pareizi un operatīvi. Jaunieši aizturēti un uzreiz izsaukta Valsts policija: «Svarīgākais, ka aculiecinieki šīs personas atpazina.»

Olimpiskā centra «Ventspils» Basketbola un Ledus halles pārvaldnieks Ainars Zablovskis sarunā ar portālu TVNET norāda, ka notikuma brīdī klāt neesot bijis.

Par notikušo viņu informējis Olimpiskā centra galvenais tehniskais inženieris. Zablovskis Olimpiskajā centrā ieradies brīdī, kad jaunieši nodoti Valsts policijai.

Kā stāsta Zablovskis, jaunieši halles otrajā stāvā atlauzuši nelielu A4 formāta elektrības slēdžu plāksni, saslēguši tur esošos slēdžus, un basketbola halles otrais stāvs palicis bez elektrības.

Tāpat pazudis internets televīzijas centram, kas filmējis 23. martā Olimpiskajā centrā notiekošās Eiropas kausa fināla sacensības šorttrekā.

Kā norādījuši aculiecinieki, jaunieši pirms elektrības atslēgšanas Olimpiskā centra pirmajā stāvā spārdījuši dzērienu aparātus. Citi bērni norādījuši uz vainīgajiem, un izsaukta policija.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu