«Faceless» spēlēs kopā ar Aigaru Graubu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2.decembrī plkst. 19.00 Rīgas Kongresu namā festivāla «Bildes 2005» ietvaros notiks koncerts - veltījums «Saldajiem astoņdesmitajiem...», ko vadīs Andris Freidenfelds un Roberts Gobziņš.

Koncertā piedalīsies:

  • JAUNO grupu un Latvijā populāru mūziķu kopprojekti – Ak69 & Roberts Gobziņš, LMNH & Adrians Kukuvass, Morning After & Labvēlīgais tips, Mēness Pasts & Boriss Rezņiks, Faceless & Aigars Grauba, Habemus, Hertz & Agnese, Post marka & Igo, Suņa stunda & Ieva Akuratere, Vertigo & Armands Alksnis, Guntis Veits, Daylight & Jānis Grodums.
  • «BILDĒS» sevi jau pieteikušās grupas – Paralēle, Gain fast, Hospitāļu iela, H2O, Busy Bee, Astro`n`out, Divkosīgie zuši, IndyGo, The Briefing, Superhuman.

Šajā un turpmākajā publikācijās nedaudz iepazīstināsim ar jaunajām grupām un kopprojektiem.

Grupa «Faceless» stāsta par sevi

Grupas sastāvs:

  • Renārs Liepiņš – vokāls, akustiskā ģitāra
  • Daniels Šamburskis – soloģitāra, back-vokāls
  • Mikus Tillers – bungas, back-vokāls
  • Roberts Strods – basģitāra
  • Toms Veismanis - ģitāra

Grupa «Faceless» ir radusies 2004. gada vasaras sākumā, Jūrmalā. Muzicēšanas stils nav īsti definējams, tāpēc sauksim to par alternatīvo roku. Grupas sastāvu veido 5 jaunieši: Renārs – vokāls/ģitāra, Daniels – soloģitāra, Roberts – bass un Mikus – bungas, un, pavisam nesen grupai ir pievienojies Toms – ģitāra.

Katram grupas dalībniekam ir savs domāšanas stils, un arī muzikālā gaume, taču, ir dažas lietas, kuras sakrīt – vispirms tā ir vēlme muzicēt. Grupa pie savām muzikālajām autoritātēm pieskaita tādas pasaulē un Latvijā pazīstamas grupas, kā: Incubus, Dredg, A Perfect Circle, Pienvedēja Piedzīvojumi, F[ei]K, R.A.P. un citas.

«Faceless» savā gada pastāvēšanas laikā ir sasniegusi ievērojamus rezultātus – skatītāju simpātijas balva jauno grupu festivālā/konkursā «Stage No. 1». Grupa ir ņēmusi dalību jauno grupu festivālā/konkursā «Sinepes un Medus», kur grupa tika nominēta 3 balvām. Jauno grupu festivālā/konkursā «Tu esi pamanīts» grupa izcīnīja skatītāju simpātijas balvu. Grupa ir spēlējusi arī rokfestivālā «Blieziens», un daudzos citos pasākumos.

Grupa ir uzstājusies daudzos Latvijas populārākajos nakts klubos: «LMA Studentu Klubs»; «Depo»; Valmieras «Multiklubā» un daudzos, daudzos citos. Grupas singls «Man Bail» guva labus rezultātus SWH «Priekšnams» topā. Studijā ir ierakstītas 9 dziesmas, un pašlaik top desmitā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu