Naomi Kempbela gadu slēpusi savu mīļāko — Robiju Viljamsu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Naomi Kempbela veselu gadu baudījusi mīlas priekus kopā ar dziedātāju Robiju Viljamsu, kaut arī viņai bijis oficiāls draugs.

«Melnā pantera» tikās ar F-1 «Renault» komandas bosu Flavio Briatori, kad sāka savu kaisles pilno romānu ar dziedātāju Robiju. Abi mīlnieki sāka tikties 2001. gadā, kad visu laikrakstu slejās tika atspoguļots supermodeles narkotiku skandāls. Tieši Robijs bija pirmais, kas spēja nomierināt Kempbelu.

«Es iegāju Naomi guļamistabā, kur abi draiskojās viņas gultā. Viss notika tieši tajā dzīvoklī, kur modele dzīvoja kopā ar Flavio, ar ko viņai tajā laikā bija ļoti stabilas attiecības. Taču Naomi pat neslēpa, ka ir neuzticīga Flavio,» zinājusi stāstīt supermodeles paziņa. Naomi bija pārņēmusi kaisle, un viņa burtiski lidinājās ap Robiju Viljamsu abu 12 mēnešu ilgā romāna laikā. Savukārt Viljamsa pārstāvji atteikušies komentēt šo apgalvojumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu