Repše apprecējies trešo reizi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Aizsardzības ministrs Einars Repše (JL) šosestdien apprecējies ar Rūtu Raginsku, aģentūrai LETA apstiprināja Repše. Politiķim šīs ir jau trešās laulības.

Nelielā laulību ceremonija notikusi svinīgos apstākļos ģimenes mājā Barkavā, kur abus salaulājis luterāņu mācītājs Modris Plāte. Kāzu liecinieki bijuši Repšes māsa Elīna un viņas vīrs Lorijs.

Atbildot uz jautājumu, vai Repše un viņa jaunā sieva neplāno doties kāzu ceļojumā, Repše atjokoja, ka visa dzīve ir viens ceļojums. «Mēs esam ļoti laimīgi,» uzsvēra Repše.

44 gadus vecajam Repšem šīs jau ir trešās laulības, bet viņa 20 gadus vecajai līgavai - pirmās.

Repše ir jau otrais ministrs, kurš ir apprecējies šīs valdības laikā - pirms tam pie sievas izgāja bijušais iekšlietu ministrs Ēriks Jēkabsons, kurš gan neilgi pēc laulībām ministra amatu zaudēja.

Repši precēta vīra kārtā šodien apsveica viņa vadītas partijas «Jaunais laiks» Saeimas frakcija, kā arī ministri pēc valdības komitejas sēdes. Ministri tika ievērojuši Repšes pirkstā laulību gredzenu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu