«Eirovīzijai» jauna mājas lapa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms dažām dienām «Eirovīzijas» dziesmu konkursa interneta mājas lapa ieguvusi pavisam jaunu elpu — tagad tā ir daudz košāka, atraktīvāka un dinamiskāka gan dizaina ziņā, gan tehnoloģiski.

www.eirovizija.lv

Kā informē Latvijas Televīzijas sabiedrisko attiecību vadītāja Ieviņa Liepiņa, jaunajā «Eirovīzijas» mājas lapā būs atrodami arī dažādi pikanti sīkumi, ar «Eirovīzijas» dziesmu konkursu saistītās interneta adreses, arī fanu lapas. Ik dienu informācija tikšot papildināta ar jaunām ziņām. Starp citu, «Eirovīzijas» mājas lapā ievietots arī pulkstenis, kas skaita, cik dienu atlicis līdz dziesmu konkursa izšķirošajam finālam 20. maijā Grieķijā.

Pašlaik nacionālās atlases aktualitāte numur viens ir abi pusfināla koncerti, kas LTV1 ēterā būs skatāmi 4. un 11. februārī. Jau tagad lapas sadaļā «Eirodziesma» iespējams noklausīties visas 20 pusfināla dziesmas, kā arī apskatīt dalībnieku fotogrāfijas un gūt ieskatu viņu daiļradē.

Ņemot vērā starptautisko interesi par LTV sarūpēto jaunumu, «Eirovīzijas» mājas lapa tuvākajā laikā būs lasāma arī angļu versijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu