Latvijai var tikt papildus vieta UEFA kausa izcīņā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LFF

Latvijai ir iespēja iegūt papildvietu UEFA kausa izcīņā futbolā, aģentūru LETA informēja Latvijas Futbola federācijas (LFF) preses sekretārs Mārtiņš Hartmanis.

Papildvietu UEFA kausa izcīņā kādai no valstīm piešķir, ja tās «Fair Play» reitings ir visaugstākais un valsts pēc šī reitinga ierindojas pirmajā vietā, kā arī izlozējot citas divas valstis no tām, kuru reitings ir lielāks par astoņiem punktiem.

Latvijai šobrīd UEFA «Fair Play» reitings ir 8,114 punkti, kas dod ceturto vietu UEFA rangā. Pirmajā vietā šobrīd ir Beļģija, tai seko Zviedrija, bet trešo vietu ieņem Nīderlande.

«Pirmo vietu mēs diez vai dabūsim, taču izlozes veidā mums ir iespējas iegūt šo papildvietu,» norādīja LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis. Patlaban tikai 15 valstīm UEFA «Fair Play» reitings ir virs astoņiem punktiem.

Reitingu rēķināšana beigsies šā gada 31.maijā, un pēc tam notiks izloze. Kā zināms, šogad UEFA kausā startēs «Skonto» un «Ventspils». UEFA Čempionu līgā spēlēs «Liepājas metalurgs», bet «Intertoto» kausa izcīņā - «Dinaburg».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu