Šodien spēle ar Itālijas futbola zvaigznēm nenotiks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LFF

Pirmdien paredzētā UNICEF labdarības futbola spēle starp Itālijas līgas («All Star Team») un Latvijas futbola zvaigznēm uz nenoteiktu laiku tiek atcelta. Par to informēja Latvijas Futbola federācijas (LFF) preses sekretārs Mārtiņš Hartmanis.

Svētdien tika saņemta informācija, ka Itālijas līgas zvaigžņu komandas kapteinis un kluba «Roma» līderis Frančesko Toti 4. februāra spēlē pret citu Itālijas A sērijas klubu «Parma» guvis nopietnu ceļgala traumu un vēlāk tika nogādāts slimnīcā. Toti veselības stāvokli saasināja arī nesen gūtā potītes trauma. Tuvākajā laikā futbolists nevarēs iziet laukumā nevienā futbola spēlē, arī Rīgā paredzētajā labdarības mačā 6. februārī.

Frančesko Toti menedžeris viņa vārdā izsaka nožēlu, ka šīs situācijas dēļ labdarības spēle Rīgā uz nenoteiktu laiku jāatceļ. Pēc Toti veselības uzlabošanās tiks paziņots datums, kad spēle Rīgā tiešām varēs notikt.

No nākamās nedēļas iegādātās biļetes varēs samainīt pret samaksāto naudu «Biļešu servisa» tirdzniecības vietā K. Valdemāra ielā 5 — Rīgas Kongresu namā.

Papildinformācija sekos vēlāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu