Sunim aizsiets purniņš tā, ka daļēji atmiris! (593)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Šausmu skats! Šim sunītim bija aizsiets purniņš tā, ka viņš knapi varēja izbāzt mēli. Tā viņš klīda aptuveni nedēļu milzu sāpēs. Ir jāsauc pie atbildības tie nelieši, kas dara pāri dzīvniekiem, izkropļo, pat spīdzina un nolemj mokošai nāvei.

Ķekavas dzīvnieku patversme "Mežavairogi" izsludinājusi atlīdzību par suņa saimnieka atrašanu.

Suns ir gaiši brūns ar tumši brūnu muguru, savulaik svēra apmēram 23-25kg, puika, nekastrēts, īpašas pazīmes: acis gaiši brūnas, deguns gaiši brūns, vidēja auguma, ausis nedaudz noliektas uz sāniem. Jāmeklē cilvēki, kas, iespējams, dzīvo privātmājā, kuriem apmēram pirms mēneša līdzīgs suns ir pazudis un līdz šim nav atgriezies. Pāridarītājs, visticamāk, ir vīrietis.

Kā norāda suni apskatījusī veterinārārste, bažas nedaudz raisa viņa purniņš - jo audu, kas savienotu degunu ar pārējo galvu vairs nav - ir tikai kauls. Ir jācer uz mediķu augsto profesionalitāti. Jo tieši šie pirmie brīži izšķirs vai deguns paliks savā vietā.

Foto: TVNET lasītāji
Foto: TVNET lasītāji
Komentāri (593)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu