Nākamā Holivudas māmiņa Hale Berija

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tv2.no

39 gadus vecā amerikāņu aktrise Hale Berija paziņojusi, ka gatavojas piepulcēties Holivudas jauno māmiņu klubam. Un ja Berijai nebūs lemts palikt stāvoklī dabīgā ceļā, viņa bērniņu adoptēs.

Hales Berijas pašreizējais draugs ir 30 gadus vecais, blondais kanādiešu modelis Geibriels Obri, ar kuru aktrise iepazinās 2005. gadā Versačes reklāmas filmēšanas laikā Losandželosā. «Geibriels ir ļoti nosvērts un kluss cilvēks ar augstu vērtību skalu,» — tā par Berijas jauno draugu izteicās modes nama «Montage Models Inc.» atbildīgā amatpersona Nadja Kanova, kura 1997. gadā kādā no Kvebekas slēpošanas kūrortiem atklāja un iesaistīja modes biznesā Obri. Kaut arī pāra tuvākie draugi apgalvo, ka starp Hali un Geibrielu nav nekas nopietns un pati aktrise par viņu attiecībām klusē kā ūdeni mutē ieņēmusi, tieši tagad Berija sākusi izplatīt paziņojumus, ka vēlas kļūt par māmiņu kaut vai ar adopcijas palīdzību. «Nosvērtais un klusais» Obri gan nav tik noslēpumains un atzinies, ka viņi ar Hali ir neprātīgi iemīlējušies.

Berija, kas kinomīļiem pazīstama gan kā Vētra no filmas «X cilvēki», gan arī kā Oskara balvas ieguvēja filmā «Monstru balle», līdz šim jau divas reizes bijusi precējusies un šķīrusies. Pirmais aktrises vīrs bija beisbolists Deivids Džastiss, bet otrais — dziedātājs Ēriks Benets, ar kuru Hale izšķīrās pērn.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu