Brūss Viliss patmīlību novērtējis par miljonu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

«Cietais rieksts» — Brūss Viliss — stājies tiesas priekšā. Viņš tika apsūdzēts par to, ka fiziski ietekmējis fotogrāfu, ar kuru saķildojies kādā Holivudas restorānā.

Fotogrāfs Entonijs Gudričs apgalvo, ka aktieris viņam iesitis pa seju, salauzis degunu, izsitis zobu un sasitis aparatūru. Savukārt Viliss, kā jau varēja paredzēt, savu vainu noliedzis un tika attaisnots. Tiesā Viliss izteicies, ka «vispār nevienu nav aizticis, tikai aizsedzis seju ar rokām, lai viņu neapžilbinātu fotoaparāta zibspuldze». Liktenīgajā mirklī viņš iegājis japāņu restorānā, kas ir ļoti populārs slavenību vidū. Tajā mirklī Gudričs nolēmis nofotografēt aktieri, taču pietuvojies pārlieku tuvu. Kā apgalvo Viliss, viņš tikai mazliet aizskāris Gudriču. Aktieris tiesai paziņojis, ka fotogrāfs viņu apmelo, paziņojot kādam interneta izdevumam faktu, ka Viliss viņu piekāvis un sasitis aparatūru.

Gudričs apgalvo, ka par notikušo ziņojis policijai, tajā pašā laikā vietējās policijas preses dienests vispār nebija lietas kursā. Tiesas procesa noslēgumā tiesnesis nosprieda, ka fotogrāfs apmelojis zvaigzni, bet Holivudas aktieris tiešām «morāli cietis, jo tikusi aizskarta viņa patmīlība». Rezultātā Gudričam tagad nāksies samaksāt Vilisam vienu miljonu ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu