Naomi Kempbelai draud cietuma lāviņa

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Skandalozi slavenajai topmodelei Naomi Kempbelai draud septiņus gadus ilgs cietumsods. Tuvākajā laikā supermodeli gaida kādā no Ņujorkas tiesām, kur tiks izskatīta lieta par supermodeles palīdzes piekaušanu.

Skandāls sākās tajā mirklī, kad Kempbela, neatrodot vajadzīgās džinsas, uzbrukusi savai asistentei un pāris reižu iesitusi ar telefona klausuli pa seju. Cietusī uzreiz vērsusies pēc palīdzības slimnīcā un policijā. Tagad lieta ir nodota tiesai. Saprotot, ka šoreiz tik viegli cauri netikt, Naomi visiem un visur skaidrojusi, ka sāk jaunu dzīvi. «Piekrītu, ka esmu kļūdījusies,» atzīst skandāliste, «taču tagad esmu mainījusies un nav vairs tās Naomi, kuru jūs pazināt. Man tagad ir pavisam cita dzīve, apmierinājuma un miera pilna, un es vairs neesmu bīstama.» Šim paziņojumam gan ir grūti noticēt, it īpaši tad, ja ņem vērā, ka šī nav pirmā reize, kad supermodele ar kādu ir sakāvusies vai piekāvusi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu