Supermodele Naomi tikusi pie rokudzelžiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Pasaulslaveno un saniknoto topmodeli Naomi Kempbelu nesen arestējuši Londonas policisti. Šādas rīcības iemesls ir tumšādainās «Lielbritānijas panteras» smagais raksturs.

Trijos naktī 36 gadus vecā slavenība bija ieradusies pie sava nu jau bijušā mīļākā — Badra Džafara — savrupmājā un pieprasījusi atpakaļ savas dārglietas. Slavenā sieviete uzvedusies gluži tā, it kā būtu norāvusies no ķēdes — klaigājusi lamu vārdus, kliegusi pilnā rīklē, ar ko pamodinājusi visu rajonu. Kad ieradās policija, arī tās pārstāvjiem tika sava tiesa. Policijai izdevās nomierināt satrakojušos sievieti. Naomi tika pie rokudzelžiem un iespējas apdomāt dzīvi vietējā policijas iecirknī. Cik zināms, agri no rīta policijas virsnieki apmeklējuši arābu bagātnieku un paņēmuši Kepmbelai piederošās dārglietas un mantas, lai nerastos jaunas skandālu iespējas.

Nesen 36 gadus vecajai modelei neiepatikās Toskānas restorāna itāliešu pavāra piedāvātā virtuve. Šis pavārs speciāli tika nolīgts jahtas iemītnieku gastronomisko izvirtību apmierināšanai. Jahtu «Nasma» Džafars iegādājies par 1,5 miljoniem sterliņu mārciņu. Supermodele jahtas pavāram pieprasījusi «neaizmirstamas romantiskas vakariņas» sev un mīlniekam. Taču vienkārši tomāti, Mocarellas siers un vietējais baltais vīns neizraisīja supermodelē sajūsmu.

Kempbela, kuru jau bija nokaitinājis kāds fotogrāfs, sev raksturīgajā manierē devusi padomu pavāram, kur lai viņš liek savu darbu. Tiesa gan, arī itālietis nodemonstrējis savu karstasinīgo dabu un parādījis supermodelei ceļu labi zināmā virzienā. Impulsīvā sieviete saniknojusies un metusies pavāram virsū ar dūrēm, taču viņam izdevies laikus nozust. Neatrazdama nevienu, uz kuru izgāzt savu niknumu, Kempbela sākusi demolēt to, kas trāpījies viņai pa rokai — antikvārus priekšmetus, gaismas ķermeņus, porcelānu. Kempbelas plosīšanās viņas bijušajam draugam izmaksāja ne mazāk kā 30 000 sterliņu mārciņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu