Daniels Kreigs baidās nonākt trako namā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Sarunā ar žurnālu «Entertainment Weekly» jaunais Bonds Daniels Kreigs atklājis savu lielo sāpi par  filmu «Casino Royale» (2006), kas uz ekrāna gaidāma 23. novembrī.

«Viņi mani neieredz. Viņi uzskata, ka es nepavisam nederu šai lomai...,» tā par pret jauno Bondu negatīvi noskaņotajiem kritiķiem, kas jau otro gadu asi uzklūp Kreigam, izteicies nelaimīgais aktieris.

Kreigs lūdzis šos cilvēkus vismaz līdz filmas pirmizrādei savas domas paturēt pie sevis: «Es lasu internetā, ko cilvēki par mani domā. Man bija tā nelaime atveidot šo lomu. Jūsu kritika to neuzlabos, vienīgi es, iespējams, nonākšu trako namā.»

Īpaši naidīgi komentāri par jauno Bondu lasāmi speciāli šim nolūkam izveidotajā interneta lapā www.craignotbond.com, kas vienuviet apkopojusi visu kritiku par Kreigu.

Jāatzīmē, ka Daniels Kreigs, kurš filmējies art-hause projektos «Sylvia» (2003), «The Jacket», (2005), «Layer Cake» (2004), par sliktu aktieri nekad iepriekš nav uzskatīts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu