Toms Krūzs un Keitija Holmsa publicē ilgi gaidītās meitas fotogrāfijas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piecus mēnešus pēc Toma Krūza un Keitijas Holmsas meitas Suri piedzimšanas beidzot publicētas viņas fotogrāfijas, informē «imdb.com».

Ļoti gaidītās fotogrāfijas publicētas trešdien — žurnāla «Vanity Fair» oktobra numurā, kur Suri redzama ar tumšiem matiem un glītu sejiņu. Žurnāla intervijā Krūzs izteicās, ka meitai esot māmiņas lūpas un acis, savukārt Holmsai šķiet, ka meita vairāk izskatās pēc tēva.

Par bērna piedzimšanu aktrise stāstīja: «Es biju vienkārši gatava. Sajūta ir neaprakstāma. Viss, ko es varu pateikt, ir — brīdī, kad palūkojos viņai acīs, es jutos kā... mamma. Viņa ir brīnišķīga meitene. Viņa ir mūsu dzīves brīnums.»

Fotogrāfijas, kuras pirms nosūtīšanas pie iespiestuves sargājuši apsargi, jūlijā uzņēmusi slavenību fotogrāfe Enija Leibovica Krūza mājā.

«Vanity Fair» reportiere palika pie Holivudas pāra piecas dienas un uzzināja, ka Krūza pirmā tikšanās ar Holmsu bijusi 18. aprīlī — tieši gadu pirms Suri piedzimšanas. Savukārt, kad Krūzs 17. jūnijā bildinājis Holmsu Eifeļa tornī, aktieris nometies uz viena ceļa un nolasījis divas lapas garu pašsacerētu dzejoli.

Holmsa intervijā pastāstīja, ka lasa tabloīdu preses rakstīto par viņu un viņas ģimeni, un aktrisi tas ļoti nomāc. «Tā ir mana nākotne, tā ir mana ģimene, un man tā ir tik dārga. Toms ir tik rūpīgs un labs, un tad viss tiek sagriezts otrādi. Es nezinu, kur tas viss rodas!» sacīja aktrise.

Pāris atzina, ka viņus samulsinājusi presē kopš bērna piedzimšanas sāktā kampaņa «Kur ir Suri?». «Mēs visu laiku gatavojāmies izlaist fotogrāfiju īstajā brīdī,» teica Krūzs, un Holmsa piebilda: «Mēs necentāmies neko slēpt.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu