«Bildes» svinēs pilngadības svētkus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas un mākslas festivāls «Bildes» novembrī un decembrī ar vairākiem koncertiem un izstādi svinēs 21. jubileju. «Visi aicināti uz Pilngadības svētkiem!» teic festivāla direktore Tija Auziņa.

Tradicionālā festivāla laikā šogad notiks seši koncerti. Mūzikas klubā «Kaļķu vārti» no 21. līdz 23. novembrim skanēs folks, džezs, blūzs un akustiskie projekti. Savukārt Rīgas Kongresu namā 1. decembrī uzstāsies jaunās grupas kopējos projektos ar «Bilžu» veterāniem. 2. decembrī Rīgas Kongresu namā uz dienas koncertu tiks gaidīti bērni un viņu vecāki, bet vakarā notiks pilngadības koncerts «Visi kopā!», kurā uzstāsies festivāla veterāni.

Koncertu laikā Rīgas Kongresu namā būs apskatāma «Bilžu» izstāde «Katram savu karotīti!». Karotīti — šo ikdienā lietojamo lietu, kas šogad kļuvusi par izstādes galveno objektu, — savos darbos izmantos mūziķi, mākslinieki, fotogrāfi, mūziķu bērni un citu radošu profesiju pārstāvji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu