Keitija Holmsa līgavaiņa dēļ atsakās no «Oskara»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:msn.com

Toma Krūza topošā sieva Keitija Holmsa atteikusies no nominācijas «Oskaram» par savu pēdējo lomu filmā «Thank You for Smoking», jo Krūzam neesot paticis, ka viņa līgava šajā filmā redzama kaila gultas ainā.

Kompānija «Fox Searchlight Pictures» piedāvājusi iekļaut Holmsu nominantu sarakstā, kas pretendētu uz apbalvojumu par labāko otrā plāna lomu, taču aktrise atteikusies.

Filmā «Thank You for Smoking» Holmsas varone nokļūst gultā ar tabakas magnātu, ko atveido Ārons Ekharts. Režisors Džeisons Reitmans gan uzstāj, ka nekas tāds uz ekrāna nenotiekot, turklāt epizodi ar kailo Holmsu viņš esot izgriezis vēl pirms filmas pirmizrādes Sandensas kinofestivālā, kuru apmeklēja arī Toms Krūzs. Filmas «neapgraizītā» versija esot izrādīta Toronto kinofestivālā, kas ļoti neesot paticis Krūzam.

Beigu beigās Holmsa izlēmusi, ka zelta gredzens viņai ir dārgāks par «zelta figūriņu».

Tajā pašā laikā Toma Krūza fanu lapās parādījušies kadri no kinofilmām, kur Ketija Holmsa redzama kaila, acīmredzot viņi cenšas Krūzu nedaudz saniknot pirms kāzām.

Toma Krūza un Keitijas Holmsas kāzas notiks 18. novembrī. Kāzu ceremonija, uz kuru uzaicināts Džons Travolta un vēl nedaudzi tuvi draugi, notiks 15. gadsimta itāliešu pilī netālu no Romas. Līgava būšot tērpusies baltā Armani kleitā. «Ave Maria» ceremonijas laikā izpildīšot izslavētais tenors Andrea Bočelli.

44 gadus vecais Toms Krūzs un 27 gadus vecā Keitija Holmsa sāka saieties 2005. gadā. Jau tā paša gada jūnijā Toms Krūzs viņu bildināja Eifeļa torņa pakājē Parīzē. Šogad aprīlī abiem piedzima meita Surija. Kā ziņo itāliešu laikraksts «Messaggero», pašlaik Keitija Holmsa atkal esot stāvoklī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu