Pievilcības otra puse. Risinājums

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Jūsu izskats ietekmē to, [s:14884]. Tas ietekmē arī jūsu paštēlu un uzvedību. Varbūt jūsu vecmāmiņa saka: «Cilvēkiem nekad nevajadzētu vērtēt grāmatu pēc tās vāka,» — bet realitātē tā notiek.

Taču jūs lielākā vai mazākā mērā varat kontrolēt savu izskatu. Ir taču kursi, kuros māca sevis kopšanu un izturēšanos — kā staigāt, sēdēt, sarunāties, ģērbties, lietot kosmētiku utt.

Grāmatveikali ir pilni ar izdevumiem par šīm tēmām. Lielie universālveikali bieži vien piedāvā bezmaksas kosmētiskos pakalpojumus, lai iemācītu pircējām izvēlēties un lietot kosmētiku, un apģērbu veikalos jums ar prieku parādīs, kā izraudzīties un valkāt apģērbu. Labs frizieris būs ieinteresēts ieteikt jums labāko matu sakārtojumu, zobārsts salabos jūsu zobus, un veļas demonstrējumi atklās, kā labāk izrādīt savus fiziskos dotumus.

Jūs varat arī pilnībā kontrolēt savu svaru, tāpēc apmeklējiet dietologu — viņš jums palīdzēs izveidot pareizas ēšanas ieradumus, un iestājieties veselības klubā, lai iegūtu figūru, kādu vēlaties. Ja domājat, ka tas ir pilnīgi nepieciešams, uz savu dzimšanas dienu pārveidojiet degunu vai krūtis. Divdesmit pirmajā gadsimtā vairs nav šķēršļu, kas neļautu jums izskatīties tā, kā jūs vēlaties.

Mēs nedomājam, ka vajadzētu kļūt tik apsēstai ar savu ārējo veidolu, kādas daudzas sievietes ir, bet ir svarīgi pielikt mazliet pūļu un uzlabot savu izskatu, lai parādītu to labākajā veidā. Helēna Rubinšteina ir teikusi: «Nav neglītu sieviešu, ir tikai slinkas.»

Pats svarīgākais ir tas, ka jūs varat padarīt sevi pievilcīgāku, apgūstot jaunas prasmes un uzzinot vairāk par dzīvi. Ikvienam šķiet pievilcīgs cilvēks, ar kuru var runāt par visdažādākajām tēmām.

Ja jūs iepazīsieties ar 40 populārākajām dziesmām jebkurā aptaujā, konstatēsiet, ka vispopulārākos un vislabāk pārdotos ierakstus nebūt nav komponējuši un iedziedājuši pasaules labākie mūziķi, bet gan cilvēki, kuri ir izpētījuši, ko pircēji vēlas, uzrakstījuši tekstu un mūziku pēc pārbaudītas formulas, tad izgājuši ar to tirgū un pārdevuši neprātīgos daudzumos. Pasaules labākie mūziķi nepazīti sēž mājās un gaida, kad kāds tos atklās. Popularitātes un pievilcības iemantošana darbojas tieši tādā pašā veidā.

Vīrieši var jūsmot par nekaunīgi atsegtām krūtīm un sievietes — par dzelzs muskuļiem, bet pētījumi rāda, ka galu galā ilgstošām attiecībām prāts ir nozīmīgāks nekā miesa. Iekšējam spožumam, kas rodas no pašapziņas — seksuālās, emocionālās un profesionālās —, ir lielāka nozīme. Citiem vārdiem, kļūstiet par patiesi interesantu personību, un vīrieši neievēros jūsu fiziskās nepilnības.

Kopsavilkums

Sievietes izskats var piesaistīt vai atvairīt vīrieša uzmanību jebkurā attiecību stadijā. Daudzas sievietes tas tracina. Viņas uzskata, ka ir netaisni, ja vīrietim sirmi mati vai grumbas liecina par gudrību un pievilcību, bet sieviete tiek uzskatīta vienkārši par vecu. Bet tāda ir dzīves īstenība.

Dažkārt ir slikts laiks ar pērkonu un lietu, bet tāpēc nebūt nav jāsatraucas, saucot to par netaisnību, sakot, ka tas nav godīgi, vai rīkojot mītiņus. Laiks ir laiks — nav nozīmes, ko jūs par to domājat. Ja jūs to pieņemat, tad varat tam sagatavoties, paņemot lietussargu, mēteli, cepuri, cimdus vai sauļošanās losjonu. Tādējādi jūs varat iziet ārā, priecāties par dienu un labi pavadīt laiku. Nav jēgas stāvēt durvīs un sūkstīties par to, ko jūs nespējat mainīt. Tā ir arī ar vīriešu domāšanas veidu. Necīnieties, bet mācieties ar viņiem apieties!

Ja jūs esat nelaimīga kādas sava ārējā izskata nepilnības dēļ, likvidējiet to.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu