Krūza un Holmsas kāzas Itālijā izraisa ažiotāžu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Holivudas zvaigznes Toms Krūzs un Keitija Holmsa pēc sestdien Itālijā notikušajām kāzām jau devušies medusmēnesī uz Maldivu salām. Tikmēr pilsēta, kur norisinājās aktieru laulību ceremonija, joprojām nav attapusies no saceltās ažiotāžas.

Lai arī oficiālā laulāšanās notika Losandželosā, T. Krūza un K. Holmsas svinīgā laulību ceremonija norisinājās netālu no Romas pie Bračāno ezera.

Žurnālistu skaits notikuma vietā ievērojami pārsniedzis aktieru pielūdzēju skaitu, saka aculiecinieki. Pirmie izskatījās daļēji apmierināti, bet otrie — vairāk vīlušies. Svinību laikā un arī pēc tām laulātais pāris neparādījās savu fanu priekšā.

«Būtu bijis jauki, ja viņi parādītos kaut vai pie loga un būtu pamājuši pūlim,» sacīja Bračāno galva Patrīcija Ričioni. Neraugoties uz ārkārtīgi lielo slepenību, medijiem tomēr izdevās uzzināt par to, kas norisinājies aiz 15. gadsimtā celtās Odeskalči pils mūriem, kur norisinājās kāzas. Aptuveni 150 tuvāko radu un draugu ielokā T. Krūzs un K. Holmsa deva viens otram tradicionālo zvērestu, apmainījās gredzeniem un ieslīga «bezgalīgā skūpstā». Skūpsts ildzis tik ilgi, ka viesi sākuši saukt «pietiek, pietiek!», medijiem pastāstīja modes dizainers Džordžio Armani. Viņš bija laulātā pāra un viņu septiņus mēnešus vecās meitas Suri tērpu autors. No T. Krūza praktizētās scientoloģijas kāzās izskanēja solījums nekad nedoties gulēt, pirms domstarpības laulāto starpā nav atrisinātas.

Kāzu viesu vidū bijuši divi T. Krūza adoptētie bērni no viņa otrās sievas Nikolas Kidmenas. Tāpat kāzas apmeklēja tādas prominences kā aktrise Dženifera Lopesa ar vīru Marku Antoniju, Brūka Šīldsa, Džims Kerijs un Viktorija Bekhema (viņas vīrs, slavenais Madrides «Real» futbolists bijis spiests atgriezties Spānijā un laulību ceremonijā nepiedalījās).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu