Pats pretīgākais sekss

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Čikāgas universitātes seksologi veica aptauju un noskaidroja, ko 5000 pilngadīgo amerikāņu nevar ciest gultā. Salīdziniet to ar saviem vērojumiem.

Un tātad:

Egoismu (34%)

Turklāt vīriešu egoismu. Dāmām makten nepatīk, ja kungi, izpildījuši pienākumu pret cilvēku populācijas vairošanu uz šīs planētas, saldā miedziņā nekaunīgi aizmieg. Ko viņas tai vietā gribētu, jādomā, zina visi.

Mītiskā G punkta meklējumus (31%)

Kas tik nav jāizcieš sievietēm, kamēr zinātkārie partneri pūlas sameklēt G punktu sieviešu dzīlēs! Kāda no aptaujātajām stāstīja, ka viņas puisis stundām ilgi taustās pēc G punkta, lai izsauktu megaorgasmu. Tikmēr viņai pašai vēlēšanās mīlēties pazudusi. Viņa kādu laiku ir piecietusi tamlīdzīgas izdarības, līdz kādu nakti pateikusi visu, ko šai sakarā domā.

Aptauju rezultāti liecina, ka G punkta meklējumu dēļ visvairāk cieš sievietes vecumā no 21 līdz 35 gadiem. Vai tas varētu nozīmēt, ka pēc 35 gadiem sievietes beidzot pašas zina, kur personīgais G punkts meklējams, vai arī viņām vairs neviens G punktu nemeklē?

Runāšanu pa mobilo telefonu intīmos brīžos (29%)

Daži pār mēru strādīgi kungi domā par darbu arī seksa laikā. Viņi atbild uz mobilā telefona zvaniem vai pēkšņi atceras, ka nav piezvanījuši partnerim. Vairākums aptaujāto dāmu uzskata, ka šiem «čaklajiem» derētu amputēt dzimumu apliecinošos orgānus un atstāt mobilo telefonu, jo viņiem pilnīgi pietiekot ar tiem priekiem, ko sagādā mobilais.

Pārlieku aktīvu runāšanu seksa laikā (22%)

Abu dzimumu pārstāvji bija vienisprātis, ka falša stenēšana un vaidēšana ir ne tikai smieklīga, bet arī stipri vien kaitina. Īpaši kaitina porņukos noklausītās frāzes: «Das ist fantastisch!»; «Fuck my, fuck my!»; «Mazulīt es jau esmu tevī!»; «Jā! Sajūti manu draudziņu!».

Skriešana uz tualeti pašā atbildīgākajā mirklī (19%)

Tamlīdzīgs izgājiens, pareizāk sakot, izlēciens no gultas, tā satriec otru mīlētāju, ka pat netiek komentēts.

Šmakstināšanās ar sieviešu krūtīm (16%)

Sievietēm nepatīk, ja vīrieši, stimulējot sieviešu krūšu galus, šmakstina kā zīdaiņi. Tās, kuras kaitina tamlīdzīgas izdarības, apgalvo, ka seksam ar zīdaini nepieciešama īpaši samaitāta fantāzija.

Izdarīsim to pa fikso! (9%)

Sekss nav sprints. Tā vismaz uzskata sievietes, kas ciest nevar seksu pa fikso.

Mačo tēlošanu par katru cenu (8%)

Mačo tēls daudz saistošāks ir vīriešiem nekā sievietēm, kurām dzīvniecisks sekss drīzāk asociējas ar rupjību gultā nekā kaisli. Par to, ka Savienotajās Valstīs mačo stils ir populārs vīriešu vidū, liecina tas, ka ASV daiļais dzimums ilgojas pēc vīriešu maiguma un glāstiem.

Neķītrus lamuvārdus (5%)

Neķītri lamuvārdi gultā, izrādās, uzbudinoši šķiet nelielai daļai ļautiņu. Citiem tas šķiet pretīgi.

Kā jau būsiet pamanījuši, lielākā daļa pretenziju ir pret vīriešiem. Ir nu gan tās dāmas kaprīzas būtnes! Bet bez viņām — nu nekādi!       

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu