No kā bīstas sieviete ap 40?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Visvairāk par visu viņa bīstas no laika, kas neizbēgami zemapziņā noved pie kaut kāda fināla. Viņa negrib zināt savu vecumu, vienmēr grib izskatīties jaunavīga, seksuāli pievilcīga, būt vienmēr formā, vienmēr būt uzvarētāja.

Tas ir ļoti slavējami, bet ar kādiem līdzekļiem viņa to cenšas panākt? Ir divi ceļi — spodrināt miesu vai iegrozīt vietā galvu, un tad miesa pati sekos galvai.

Sieviete baidās no laika

Mode ir izgudrota viņai. Nebūt apģērbtai pēc modes viņai ir gandrīz vai morāls noziegums, personības pašnāvība, atpalicības, pelēcības, viduvējības un pilnīgas nekulturālības pazīme.

Seksuālā sievietē viss ir vērsts uz pavisam materiāliem mērķiem, un, tā kā dzīvē, sevišķi vīrieša dzīvē, seksuālajai tieksmei ir ļoti nozīmīga loma, ir saprotama seksuālas sievietes vēlme būt par seksuālā kulta priesterieni, noslēpumainās dzimummaģijas adeptu. Dzimumakts viņai nav tikai savu interešu apmierināšanas līdzeklis, bet arī mērķis, nobeigums, robeža, pēc kuras sākas gatavošanās nākamajam, seksuālo baudu vēl vairāk variējošam kopošanās aktam.

Viņas uzdevums ir dot vīrietim vispilnīgāko un estētiski vislabāk organizēto seksu, par kuru viņš vienmēr sapņo, taču, dodot to, protams, ne jau kuram katram vīrietim, bet gan tikai tam, kurš ir tā cienīgs, t. i., viņai un viņas merkantilajai dabai sevišķi nozīmīgs. Viņai noteikti jāiekaro sociāli stiprs vīrietis, vienīgi tad viņa var cerēt, ka dzīve iekārtosies uz to labāko.

Aiz šīm izpausmēm slēpjas smalkākas pasaules iekārtojuma vibrācijas. Notiek zemapziņas atslēgšanās no dabiskām vēlmēm, darbībā iezogas racionālisms. Un seko ļoti pārdomātas rīcības gājieni Mīlas laukā, kas noved pie attiecību mehanizācijas un atmiršanas.

Zudusi Garīgā aizgrābtība

Uz savu ķermeni sieviete drīzāk skatās vīrieša acīm. Un sieviešu modi un seksa industriju pēc savas gaumes parasti arī rada vīrieši, par izpildītājām izmantojot dievišķīgākus radījumus — sievietes. To, ko vēlas sieviete zemapziņā, nevar redzēt pat ar lupu — dzīves emocijas, bet to, ko vēlas vīrietis — tātad formas, var labi redzēt arī bez brillēm. Sievišķība kļūst par ekonomiski aprēķināmu objektu, un pats vārds «Mīlestība» mūsdienās bieži vien izklausās apvazāts.

Sieviete saskarsmē ar vīriešiem ļoti labi zina, kā viņus var iespaidot un ko viņiem no viņas vajag. Atšķirībā no sievišķīgas sievietes, kas paļaujas uz dvēselisku tuvību ar vīriešiem, seksuāla sieviete liek cerības uz savu fasādi, nevis dzimumattiecību iekšējo garīgo saturu. Vīrietis viņai galvenokārt ir seksuālo rotaļu partneris, tomēr aiz seksuālās rotaļas gandrīz vienmēr stāv viņas merkantilā interese. Patiesa mīlestība pret vīrieti viņai drīzāk ir pārpratums.

Seksuālā sievietē, šķiet, viss ir vērsts uz seksuālā vilinājuma triumfu, taču pēdējā brīdī viņā it kā kaut kas salūst, viņai neklausa, no viņas bēg. Viņa, kas dod juteklisku seksuālu baudu partnerim un to gūst arī pati, tomēr ir lemta seksuālai neapmierinātībai — fizioloģisks orgasms ir, bet nav kopošanās akta Garīgās aizgrābtības, kas ir tik ļoti vajadzīga tieši sievietei, un tur ir meklējama viņas neirotisma, viņas emocionālās nestabilitātes, viņas neapmierinātības ar dzīvi un atriebības sakne.

Ārēji viņa var šķist uzvarētāja. Taču iekšēji, pati sev — gandrīz vienmēr ir cietusi sakāvi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu