Teniss vai mīlestība? (Romantisko DVD apskats)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzmetot aci filmas «Vimbldona» reklāmas materiāliem, pirmajā brīdī var likties, ka tas ir kārtējais pastāsts par tēmu «kā no pilnīga neveiksminieka ar gribasspēku kļūt par uzvarētāju». Tomēr šajā gadījumā veiksmes pamatā ir nevis gribasspēks, bet gan mīlestība. Tas arī padara šo filmu interesantu un noskatīšanās vērtu.

Vimbldonas turnīrā piedalās Pīters – viduvējs tenisa spēlētājs, kam pēdējā laikā zaudējumi ir pierasta lieta un nākotnes izredzes aprobežojas ar tenisa trenera vietu dāmu klubā. Turnīrā viņš iepazīstas ar Līziju, kura, gluži pretēji, ir veiksminiece tenisā un apburoša arī ikdienā.

Pīters neglābjami iemīlas Līzijā, un simpātijas izrādās abpusējas. Arvien biežāk viņi laiku sāk pavadīt kopā – gan tenisa kortā treniņos, gan izklaides pasākumos. Līzija apmeklē arī visus turnīrus, kuros piedalās Pīters. Tas brīnumainā kārtā palīdz Pīteram tenisa kortā – uzvara seko uzvarai un sapnis par Vimbldonas čempiona kausu sāk pārvērsties realitātē.

Taču idillē iejaucas Līzijas tēvs: pamanījis, ka Līzijas aizraušanās sākusi negatīvi ietekmēt viņas rezultātus sportā, viņš pat aizliedz Līzijai tikties ar Pīteru. Tomēr Pīters tajā pašā dienā šo aizliegumu pārkāpj, naktī ierodoties pie Līzijas pa logu. Nākamajā dienā Līzija zaudē turnīrā, un šoreiz viņa pievienojas tēva viedoklim, notikušajā vaino Pīteru, un strīda beigās paziņo par attiecību pārtraukšanu.

Nu Pīteram jādodas uz izšķirošo turnīru zinot, ka skatītāju tribīnēs nebūs viņa talismana un ir zaudēta mūža mīlestība. Kā par nelaimi, pretī viņam stāsies Līzijas bijušais puisis, ar kuru viņš jau paspējis ne pa jokam saķerties nesenajā ballītē. Šķiet, veiksme viņu pametusi tikpat pēkšņi kā sākusies.

Taču Pīters pārdzīvo par izjukušajām attiecībām, nevis gaidāmo neveiksmi izšķirošajā cīņā. Savas izjūtas viņš atklāti izklāsta TV intervijā, kuru nejauši redz Līzija. Viņa saprot, ka Pīters tiešām viņu mīl, nevis izmanto kā veiksmes talismanu, un steidzas atpakaļ uz Vimbldonu. Vai viņa paspēs, vai spēs palīdzēt savam mīļotajam piepildīt mūža sapni – iegūt Vimbldonas čempiona kausu un, galvenais, vai spēs atjaunot attiecības?

Filma «Vimbldona» ir pieejama DVD formātā veikalos un DVD nomās.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu