Seksīgu sieviešu pazīmes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Rita Lasmane šoreiz skaidro seksīgu sieviešu pazīmes:

Ja mēs runājam par seksualitātes pazīmēm, tad vispirms vēlams būtu izpētīt, cik meitenei lieli asinsvadi. Piekrītu – izklausās jocīgi. Bet attapīgs jauneklis taču mācēs izpētes darbu veikt neuzkrītoši. Piemēram, pagriežot meitenes delmu uz augšu un kaut vai noskūpstot to, pie reizes novērtējiet, cik izteikti ir asinsvadi. Tūlīt paskaidrošu, kādu informāciju sniedz šī izpēte.

Ja sievietei ir šauri, neattīstīti asinsvadi, tad viņa uzbudinās krietni lēnāk par sportisku jaunkundzi ar attīstītiem spēcīgiem asinsvadiem. Atgādinu, ka asins pieplūdums iegurnī nodrošina uzbudinājuma intensitāti. Šauri asinsvadi lēnāk tiek galā ar asins piegādes uzdevumu nekā plati. Ar sportisku sievieti nebūs jāmokās ilgā priekšspēlē.

Es nedomāju, ka debesu kancelejā ir ieviesusies kļūda, aprēķinos konstruējot vīrieti kā būtni, kas ātri uzbudinās, bet sievieti – ar palēninātu reakciju. Domāju, ka viss ir izdomāts ar smalku aprēķinu. Jo ilgāk vīrietis netiek pie kārotā, jo vairāk viņš uzbudinās, jo vairāk uzbudinās, jo spēcīgāks orgasms, jo spēcīgāks orgasms, jo ar spēcīgāku šalti izšaujas sēkla. Un tas viss paredzēts, lai pēc iespējas efektīgāk notiktu apaugļošanās. Galu galā visam pamatā ir reproducēšanās process. Paldies mātei dabai, ka visas izjūtas, kas pavada šo procesu, ir padarījusi tik patīkamas un ka homo sapiens ļauts gribēt to ne tikai nākamās paaudzes radīšanas nolūkos, turklāt visu cauru gadu nevis tikai pārošanās periodā.

Kā noturēt uzbudinājumu divdesmit un vairāk minūtes? Elementāri! Sasprindziniet sēžas muskuļus un neļaujiet asinīm atplūst. Izvēlieties tādas pozas glāstot, kurās savu partneri varat redzēt visā tās krāšņumā. Palūdziet, lai arī jums pieskaras un glāsta. Nu un tā tālāk.

TAS tiešām nenotiek kā filmās. Kā par nelaimi, zināma ļautiņu daļa saskatās švakas erotiskās vai pornogrāfiskās filmas un nu tik mēģina taisīt pakaļ brīnīdamies, kāpēc TAS nemaz nav tik kruta kā filmā.

Ja satiekas divi nezinīši, kam visādu apstākļu dēļ ir atrofējusies dabiskā ziņkārība pašam izpētīt savu seksualitāti, tad nekas cits kā aplami secinājumi tur nav sagaidāmi. Tā rodas visādi muļķīgi mīti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu