TB/LNNK neapdraud valdošās koalīcijas stabilitāti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Nesaskaņas jautājumā par robežlīguma noslēgšanu starp Latviju un Krieviju neapdraud Latvijas valdošās koalīcijas stabilitāti.

«Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK iebildumus pret izstrādāto piedāvājumu robežlīguma noslēgšanai

Veidojot valdību, TB/LNNK piekrita, ka robežlīguma jautājums jārisina, un tam piekrita visas partijas, kas nāca uz sarunām par valdības veidošanu. «Tajā brīdī, kad bija jāsaka «jā» valdībai, visi bija risinātāji. Tagad, kad ir konkrēts risinājums, mēs redzam, ka dažiem trūkst drosmes vai vēlmes šo jautājumu risināt,» teica Kalvītis.

Premjeram TB/LNNK rīcība neesot pārsteigums. Tomēr viņš neizskatot iespēju, ka «tēvzemieši» varētu pamest valdību. Kalvītis pauda cerību, ka parlamentā būs pietiekami daudz pragmatisku cilvēku, kas saprot šā jautājuma nopietnību.

varētu pārrunāt TB/LNNK turpmāko darbību valdībā

Saeima 25. janvārī lems par pilnvarojumu Ministru kabinetam parakstīt 1997. gada 7. augustā parafēto Latvijas un Krievijas robežlīgumu. Robežlīgumu Saeimā pēc premjera Aigara Kalvīša (TP) ierosinājuma iesniedza Saeimas Ārlietu komisija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu