Seksa likumi pasaules apceļotājiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Kā jau visi, domājams, būs ievērojuši, cilvēku dzīvi reglamentē daudzi un dažādi likumi. Katrā valstī tie ir citādi, un visus ne tuvu nav iespējams atcerēties.

Neviens, protams, neaizmirsīs, ka zagt vai slepkavot ir noziegums jebkurā pasaules malā, taču interesanti, ka daudzviet ir samērā bargi likumi, kas attiecas uz komunicēšanos ar pretējā dzimuma personām un vispār attiecībā uz seksu. Absurdākie no tiem apkopoti Vācijas izdevumā «Bild».

Tad, lūk, ja radusies iedoma apciemot Lielbritāniju, nekādā gadījumā nepiedāvājiet nepazīstamai sievietei nodarboties ar seksu. Par to var dabūt ne tikai pa muti, bet arī triju mēnešu cietumsodu un 100 sterliņu mārciņu naudas sodu. Turklāt maz ticams, ka tiesa klausīsies attaisnojumus, ka sieviete nemaz nav bijusi nepazīstama, jo jūs minūti pirms piedāvājuma esat uzzinājis, ka viņu sauc par Mārgaretu.

Ar britiem viss būtu skaidrs, turklāt šajā valstī joprojām ir spēkā daudzi seni un tāpēc dīvaini likumi. Bet kas dīdījis ungārus noteikt, ka ar seksu nedrīkst nodarboties dienasgaismā vai apgaismotā telpā? Iespējams, tādā veidā notiek cīņa par darba ražīguma paaugstināšanu — dienā nav jākopojas, bet jāstrādā. Tātad Ungārijā — sekss pilnīgā tumsā. Romantiķiem nespīd pat sveču vai kamīna gaisma.

Īrijā, kā jau kārtīgā katoļu valstī, var būt problēmas ar prezervatīvu iegādi. Tas pats ir, piemēram, Konektikutas pavalstī ASV, kur prezervatīvi ir aizliegti ar likumu. Viskonsīnā tos nedrīkst pārdot atklāti (gumijas izstrādājumi tiek pievienoti dažādiem pirmās nepieciešamības preču komplektiem), bet Kalifornijā nedrīkst reklamēt. Ja gadījies ieklīst Luiziānā, atcerieties, ka pēc prezervatīviem jāiet stiprā dzimuma pārstāvim — sievietēm tos iegādāties ir aizliegts.

Pirms sākt nodarboties ar seksu, labi audzināti cilvēki parasti izģērbjas. Ja esat vīrietis, neiedomājieties to darīt Itālijas pilsētas Palermo pludmalē. Vietējās varasiestādes to stingri noliegušas, jo vīriešiem, lūk, esot tāda anatomija, ka kails kungs, pat pats to nevēlēdamies, var izskatīties piedauzīgi.

Citā Itālijas pilsētiņā — Tropē — pludmalē kailas drīkst būt tikai jaunas un pievilcīgas sievietes. Labas ziņas lūrētājiem! Ķīnā gan tieksme tīksmināties par jaunkundžu slaidajām kājiņām būtu jāpievalda — atklāta apskate draud ar pāris dienu cietumsodu.

Bet, atgriežoties pie kailuma temata, Zviedrijā, kur, kā zināms, draud kriminālatbildība par prostitūtu pakalpojumu izmantošanu, aizliegts kailam pilnā augumā fotografēties ekspresfoto kabīnē. Kā izsmējīgi raksta «Bild», neviens gan neliedz sākumā nobildēt pliku augšpusi, tad — pliku apakšpusi un salīmēt bildītes kopā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu