Mīlestība mājā uz ezera. (Romantisko DVD apskats)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dvdnoma.lv

Tas ir stāsts par diviem cilvēkiem, kuri nav pat tikušies...

Filma «Māja uz ezera» ir romantisks stāsts par diviem mīlētājiem, kas atrod viens otrā savas dzīves jēgu, lai arī liktenis viņus saved kopā īstajā vietā, tomēr ne īstajā laikā. Filma ir noskatīšanās vērta gan aktierspēles, gan mūzikas dēļ un vēl jo vairāk tāpēc, ka sižeta pamatlīniju caurvij maģiskais mīlas datums — 14. februāris.

Keita ir jauna ārste, kas tikko šķīrusies no drauga. Pēc šķiršanās viņa kopā ar savu suni Džeiku izvācas no mājas uz ezera, kur dzīvojusi divus gadus, un dodas uz Čikāgu.

Alekss ir jauns arhitekts, kas nespēj saprasties ar savu tēvu. Vēlā rudenī Alekss ievācas savā ģimenes mājā uz ezera, lai pārdomātu dzīvi un pierādītu, ka spēj ko vairāk. Tur viņam uzrodas jauns draugs — nedaudz plušķains suns, tas pats Džeiks.

Mājas pastkastītē Alekss atrod Keitas atstātu zīmīti, un starp abiem vientuļniekiem sākas sarakste un drīz vien izveidojas draudzīgas jūtas. Nekā šajās attiecībās netrūkst — ne strīdu, ne pārpratumu. Viņi labprāt satiktos, bet ir viens būtisks apstāklis — laika attālums šķiet nepārvarams, jo starp viņiem ir divi gadi: Alekss dzīvo 2004. gadā, bet Keita — 2006. gadā.

Keita un Alekss meklē ceļu pie otra. Izrādās, ka, arī dzīvojot dažādos laikos, iespējams sazināties, stāstīt par notikumiem, kopā pastaigāties, brīdināt, būt klāt grūtā brīdī. Alekss, atrodoties tālu no Keitas, apsola, ka viņi reiz tiksies un ka viņš rūpēsies par viņu arī turpmāk.

Lai satiktos, Aleksam jāgaida divi gadi, bet vai tas vispār ir iespējams un vai viņš sagaidīs Keitu? Apzinoties realitāti, katrs nolemj sakārtot savu esošo dzīvi un pārtraukt saraksti. Paiet laiks, līdz nejauša tikšanās atgādina notikumus, kas risinājās tieši pirms diviem gadiem 14. februārī. Vai viņiem, diviem cilvēkiem, kas ir neglābjami iemīlējušies, izdosies apiet likteni un satikties?

Filma «Māja uz ezera» ir pieejama DVD formātā veikalos un DVD nomās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu