Pavest un pamest?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā pavedināt vīrieti? Kā viņam iepatikties? Kā pievērst sev uzmanību? Šķiet, atbildes uz šiem un līdzīgiem jautājumiem vairs pat nav jāmeklē, jo tās gandrīz vai ar karoti ielej mutē.

Ko tikai viņas nedara!

Turklāt šīs atbildes uzspiež viedokli, ka sievietei jābūt pilnīgi nevainojamai. Nedod Dievs, ja būs neepilētas kājas vai gari svārki! Tad gan uz viņu neviens neskatīsies. Un viņai jāprot īstajā brīdī pablisināt acis, papurināt matus vai draiski iesmieties. Vēl piecpadsmit tamlīdzīgu padomu, un, skat, vīrietis attapšoties pie veiksminieces kājām...

Ārprāts, 15 procenti britu un 10 procenti vācu sieviešu atzinušās, ka neko nezinot par pavedināšanas mākslu! Diez kā viņas vēl zeme nes? Jo, raugi, francūzietes vairumā gadījumu izmantojot klasiskos pavedināšanas mākslas elementus: papurinot, sakārtojot vai noglāstot matus uz izvēlētā vīrieša pusi, izmantojot atbilstošu žestu un ķermeņa valodu, acu kontaktu un visus iespējamos paņēmienus, lai noskatīto «objektu» sasmīdinātu. Viņas esot sapratušas, ka efektīva ir arī tāda apģērba izvēle, kas ļauj novērtēt gludas, skaisti ietērptas kājas. Savukārt britu sievietes esot tiešākas, izvēloties acu kontaktu vai «smieklu metodi», bet vācietes savā pavedināšanas arsenālā paļaujoties uz skatienu saspēli un joku izmantošanu.

Kājas, veļa, frizieris...

Iztiekot bez ironijas, nākas secināt, ka dažādi pētījumi un aptaujas sievietēm uztiepj tik divdomīgus pamudinājumus, ka nereti jābrīnās, vai tiešām tiem kāda arī notic? Ja mēs pavisam bezkaislīgi izķidātu katru no «viedo» padomu vācelītes ieteikumiem, tad droši vien pašām mati uz galvas saslietos no tā, ko mums vēlas iestāstīt.

Piemēram, pētījumā, kurā piedalījušies 4000 Francijas, Vācijas un Lielbritānijas iedzīvotāju, konstatēts, ka pirms došanās uz randiņu sievietes visbiežāk epilējot kājas (58%), iegādājoties jaunu apakšveļu (29%), apmeklējot frizieri (25%) un veicot manikīru (14%). Francijā gandrīz trešā daļa aptaujāto sieviešu būtu ar mieru atlikt romantisko tikšanos, ja pirms tam nebūtu iespējas tikt vaļā no spalviņām. Nez, uz darbu viņas var lieliski doties ar visām spalviņām, bet uz romantisku pasēdēšanu kafejnīcā — ne? Vai arī «a priori» tiek uzskatīts, ka turpinājums sekos gultā?

Firmas «Philips» uzdevumā veiktais pētījums informē, ka trešā daļa vīriešu atzinuši — visefektīvākā metode uzmanības piesaistīšanai esot kājas, un 37 procenti potenciālo pavedināšanas upuru atzinuši, ka neskūti stilbi esot vislielākais iekāres ienaidnieks. Taču visseksīgākā metode pavedināšanas mākslā esot pašpārliecinātība. 71 procents franču un angļu un 59 procenti vācu vīriešu pētījumā atzinuši, ka pievilcīgas ir tās sievietes, kuras «pirmo gājienu» izdarot pašas. Tātad sievietēm jāiziet medībās, perfektām no matu galiņiem līdz papēžiem, bet vīrietis būs tas, kurš kusli sēdēs un gaidīs savu amazoni?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu